• -10%
Crusade Mission Pack: Containment -...

Crusade Mission Pack: Containment - Games Workshop

På Lager - Levering 1-2 dage
239,40 kr. 266,00 kr. -10%
Inkl. moms

Crusade Mission Pack: Containment - Games Workshop

 

Har vi udsolgt? Spørg os om leveringstid - Vi svarer hurtigt.

 

Fri fragt fra 999 kr

 

14 dages returret

Beskrivelse

Crusade Mission Pack: Containment - Games Workshop

Crusade Mission Pack: Containment er en narrative play expansion til Warhammer 40.000, der foregår i the Octarius -sector.

Denne region i rummet har været en tinderbox i mange år - en som borgerne i de omkringliggende Imperial worlds bad om aldrig ville antænde. Inden for den kæmper Tyranid -sværme og Ork -horder uden for tælling nu mod hinanden til en blodig stilstand på snesevis af verdener, men alligevel vokser hver især sig trods blodsudgydelsen. Tyraniderne i Hive Fleet Leviathan har glutet sig over store mængder biomasse, mens orkerne bliver større og mere krigeriske med hver brutal konflikt, de overlever. Scenen er klar til et apokalyptisk opgør.

Denne Mission Pack er designet til brug i narrative Crusade gamesl, hvor dine campaign forces kan føre krig på tværs af Cordon Impenetra skabt af inquisitor Nashir Sahansun. Med utallige horder af xenos, der kæmper ubarmhjertigt mod hinanden - og alle andre, der står i vejen - kan din crusade force drage fordel af kaoset for at overleve den eskalerende konflikt?

Inde i denne 112-siders mission pack finder du:

- En komplet pakke med Planetstrike -regler for Warhammer 40.000

-21 nye Planetstrike-missions -3 til Combat Patrol-størrelse spil og 6 hver til Incursion-, Strike Force- og Onslaught-størrelse, alle placeret inden for den krigshærgede Octarius-sector

- Et udvalg af Planetstrike Stratagems, Battle Traits, Agendas og mere

Selve pakken er præsenteret i en fuld Canadian wiro ringbundet bog til nem brug og reference på bordpladen under spil og leveres med en elastisk lukning.

Du skal bruge en kopi af Warhammer 40.000 Core Book for at bruge indholdet i denne missionspakke.

Produktoplysninger

Produkt Type
Figurspil
Figurspil
Warhammer 40.000
GW 40-24 udgået
1 Enhed