Dominaria United

LEGENDS RETURN: DE FØRSTE DOMINARIA UNITED PREVIEWS ER HER

Stedet det hele begyndte

For 30 år siden, satte et fantasifyldt univers(plane) scenen for kampe mellem Planeswalkers og titanerne af magi(Titans of Wizardry). Universet var fyldt med elvere, goblinger, drager og engle spredt ud over smukke landskabe hvor bragende fra besværgelser altid kunne høres. Stemningsfyldt og inviterrende, den rige dybde af historier som ville blive fortalt var ved at blive realiseret.

Dominaria er trods alt det legendariske univers for den første Magic udgivelse for næsten 30 år siden.

I dag har Magic været en del af mange universer — fjerntliggende lokationer igennem multiverset, som alle er fantastiske universer på sin egen måde — dog har Dominaria altid været Magics hjem. For vores 30. jubilæum, og starten af vores nyeste tilføjelse til samlingen af historier, returnere Magic med Dominaria United udgivelsen september den 9, 2022.

Dominaria United - vigtige datoer

 • Dominaria United Historie: August 10–18

 • Et kig på Dominaria’s historie og verdensopbygning: August 16
 • Debut video and previews begyndelse med Wizards Presents: August 18
 • Dominaria United komplet Card Image Gallery: August 26
 • Dominaria United Commander Previews: August 19
 • Dominaria United komplet Commander Card Image Gallery: August 22
 • MTG Arena and Magic Online release: September 1
 • Prerelease Events (inkluderende Dominaria United Jumpstart Boosters): September 2–8
 • Worldwide release: September 9
 • Launch weekend: September 9–11
 • Game Day: September 17
 • Commander Party Events: September 30–Oktober 2
 • Store Championships: Oktober 15–22

Hvis du har tænkt dig at få fingrende i Dominaria United hos din lokale spil butik, så kan du få et Buy-a-Box promo kort med, så længe at de er tilgængelige. Buy-a-Box promo kortet Llanowar Loamspeaker kan man få med ved at købe Set, Draft, Jumpstart eller collecter booster display ved din lokale spil butik (så længe at der er flere).

(Llanowar Loamspeaker er et rare kort som du også kan finde i Dominaria United settet.)

Så er der Game Day, som sker en uge efter Dominaria United’s udgivelse september den 17. Game day kommer til at have 3 promo kort tilgængellig til deltagere (så længe der er flere): Touch the Spirit Realm, Workshop Warchief, and Shivan Devastator.

(Shivan Devastator er et rare kort som også kan findes i Dominaria United.)

Du kan også stille op til Store Championship, som finder sted oktober den 15-22. Store Championship er kompetitive events med eksklusive priser for deltagere, som kun bliver sejere jo mere du vinder.

De her promo kort for deltagere som når top 8, eller vinder din spil butiks Store Championship — ligesom alle in-store promo kort — er kun tilgængelige så længe at lager haves.

Sidst men ikke mindst, hvis du bor i Europa, Mellemøsten eller Africa har vi har vi spændende nyheder med Dominaria United: For at sparke vores kommende Magic: The Gathering's 30. jubilæum i gang med den ivrigt ventede tilbagevendelse til verden af Dominaria, er vi glade for at annoncere at for første gang nogen sinde, vil Wizards of the Coast release alle Boosters, Bundles og Commander decks til Dominaria United som en special sales promotion i WPN butikker i EMEA sammen med Prerelease begivenheder september den 2-8. Check din lokale spil butik for flere informationer.

DOMINARIA UNITED'S HISTORIE

Den 10. august, med den sidste udgivelse, når udsendelsen af ​​Wizards Presents ankommer den 18. august, Dominaria United’s historie begynder med at man følger Karn, som han kigger tilbage på Dominaria’s fortid for at forberede til Dominaria’s fremtid. Dette sætter scenen for udfoldelsen af historien delt op i fire sets — som starter her med Dominaria United — og som returnere med bekendte asnigter fra vores tidligere besøg.

Besøg DailyMTG fra den 10. august for at læse starten på en epic arc, der starter med Dominaria United.

ET PREVIEW PÅ HVAD DER KOMMER

Da vi sidst besøgte universet i det eponyme set Dominaria var himlen lys og fuld af håb for en endnu lysere fremtid. Så hvad spørgsmål er det Karn prøver at svare på?

Fjenden er allerede på Dominaria, og det er kun et spørgsmål om tid før konflikt bryder ud.

Når Wizards Present starter den 18. august vil Dominaria United’s historie være fuldændt, og vi vil presentere endnu flere previews fra settet.

LOST LEGENDS

Dominaria United er et midtpunkt mellem at fejre Dominarias fortid og at se fremad mod fremtiden med en historie, der krydser ind i multiverset. Magic fylder 30 år i 2023, og vi sætter gang i Magic: The Gathering's 30-års jubilæumsfejring med Dominaria United.

Vi gør det legendarisk, bogstaveligt talt, med nogle få specielle tilføjelser til denne udgivelse.

Den første blandt disse er en af ​​de mest spændende tilføjelser til sæt nogensinde: Dominaria United Collector Boosters indeholder kort fra fysiske Legends boostere trykt i 1994.

Legends-kort som dem – og mange flere – findes kun i Dominaria United Collector Boosters, og vi mener det seriøst, at vi har hentet disse fra Legends-boostere. Du kan se en video af boostere, der åbnes, og lære mere om denne tilføjelse til Dominaria United Collector Boosters med Blake Rasmussens oversigt over, hvilke Legends-kort du kan finde.

EN LEGENDARISK OPLEVELSE

Collector Boosters er ikke de eneste boostere, som vi sikrer at der er spændende at åbne.

I Dominaria United er "legends in every pack", som vi præsenterede med Dominaria-udgivelsen tilbage: Denne gang vil Set, Draft og Collector Boosters indeholde et legendarisk kort i hver booster, der viser en række af elskede legender og karakterer, som langtids fans vil genkende. Der er mere end 40 legendariske væsner på tværs af sættet, med overraskende optrædener for nye og langtids fans at opdage.

Og vi er ikke færdige endnu.

LEGENDS RETOLD BOX TOPPERS

Box Toppers vender tilbage med Dominaria United og kan findes med hvert Set, Draft og Collecter Booster display! Legends Retold Box Toppers indeholder et traditionelt foil-kort blandt 19 legendariske væsner og en planeswalker, hver et nyt design inspireret af et legendarisk væsen fundet i det originale Legends-sæt. (Disse nye kort vil også være tilgængelige i Dominaria United Collector Boosters i både non-foil og foil-etched versioner.)

Disse er bare 3 af de 20 tilgængelige kort, med flere spændende throwbacks som vi vil vise frem senere.

DOMINARIA UNITED JUMPSTART BOOSTERS

Jumpstart Boosters vender tilbage med Dominaria United og slutter sig til Draft-, Set- og Collector Boosters som en boostertype til kommende premier-sæt. Med to foil basic lande, to rares – en ny rare unique for denne Jumpstart Booster-udgivelse og en rare eller mythic rare fra Dominaria United – og samlet 20 Magic-kort. Der er ti temaer – to for hver af de fem farver – til at mikse, blande og spille:

·       White: Coalition Corps og Coalition Legions
·       Blue: Mystic Mischief og Arcane Mischief
·       Black: Totally Ruthless og Totally Merciless
·       Red: Ready to Charge og Ready to Attack
·       Green: Beast Territory og Monster Territory

To Jumpstart Boosters er alt hvad enhver behøver for at springe ud i at spille Magic og giver en anden måde at deltage i Dominaria United Prerelease-action 2.-8. september.

Plus, en af de non-foil basic lande i hver Dominaria United Jumpstart Boosters byder på fremvisningen af ​​stained-glass kort.

STAINED-GLASS TREATMENT

Vent – ​​fremvisning af stained-glass behandling? Vi lader deres skønhed tale for sig selv med de fem farvede stained-glass basic-lande, der fås i både foil og non-foil.

Vi deler alle de måder du kan finde disse basic-lande – plus flere kort, der er lavet med stained-glass behandling – når Dominaria United-forhåndsvisninger begynder med Wizards Presents den 18. august.

DOMINARIA UNITED COMMANDER

Legendariske karakterer som legendariske creatures fortsætter med Dominaria United Commander, to spilleklare dæk, der udgives sammen med Dominaria United den 9. september. Disse dæk indeholder nye versioner af to Dominaria-karakterer, vi så i Modern Horizons 2:

·       Legends' Legacy, et red-white-black deck med Dihada
·       Painbow, et five-color deck med Jared Carthalion

Dominaria United Commander-dæk er et 100-kort, ready-to-play dæk, som hver indeholder to foil-kort og flere nye Magic-kort for at udvide din samling. Derudover inkluderer hvert Commander-dæk en Collector Booster Sample Pack: en pakke med to kort, der indeholder en smagsprøve på, hvad du kan finde i Dominaria United Collector Boosters, inklusivt et kort i den smukke farvede glasbehandling samt en rare eller mythic rare (enten i traditionel foil eller non-foil) fra sættet.

Vi viser de nye Dihada- og Jared-kort frem, når Dominaria United-forhåndsvisningerne begynder med Wizards Presents den 18. august, og deler derefter flere nye Dominaria United Commander-kort og de komplette dæklister den 19. august.

NÆSTE STOP: WIZARDS PRESENTS

Selvom vi har masser af Dominaria United tilbage at vise dig, er udsendelsen den 18. august af Wizards Presents så meget mere. Det er vores største meddelelsesdag endnu, hvor vi viser kommende udgivelser til Magic: The Gathering og Dungeons & Dragons med eksklusivt indblik i, hvad der er i vente det næste år fra os her hos Wizards of the Coast.

For Magic betyder det et første kig på resten af ​​2022 og gennem 2023, når vi afslører vores største kommende udgivelser – inklusivt udgivelser til Secret Lair og Universes Beyond.

Se, når vi åbner gardinet og afslører, hvad der gemmer sig bag disse kodenavne med Wizards Presents – efterfulgt af den første dag med forhåndsvisninger til Dominaria United – den 18. august!

. . . JUST ONE MORE THING

Vi sagde, at Dominaria United er begyndelsen på Magic: The Gathering's 30-års jubilæum, og det er ikke kun det, du kan finde inde i Dominaria United. Prerelease-begivenheder er designet som de sjove, første måder at spille med nye Magic-sæt i din lokale spilbutik, og de næste otte kommende Prerelease-begivenhedsweekender tilføjer noget særligt til blandingen.

Dette er de første tre af de 30 promo-kort, der er tilgængelige ved Prerelease-begivenheder, der fejrer hver af Magics 30 år. Hvert promo-kort er et genoptryk, valgt fra og udgivet i kronologisk rækkefølge efter det år, det først blev trykt. Nogle promos vil være sjældnere end andre, og mens mange af disse promo-kort kun vil være på engelsk, vil syv kun være tilgængelige på et andet sprog, hvor Magic er tilgængeligt – den første er Fyndhorn Elves, der kun er tilgængelig på tysk som vist ovenfor!

Du skal besøge og tilmelde dig Prerelease-begivenheder i din lokale spilbutik, begyndende med Dominaria United 2.-8. september, for at lære, hvordan du kan skaffe disse utrolige promo-kort.

Det var det for i dag – puha! Vi ses den 18. august til Wizards Presents og startskuddet til Dominaria United-premieren!