Monarch

Flesh and Blood Monarch

Flesh and Blood Monarch udgivelsen er den fjerde udgivelse i det nye banebrydende TCG fra Legend Story Studios. Monarch udgivelsen udkommer med følgende produkter:

Monarch 1st edition Booster Display

Monarch 1st edition Booster pakke

Monarch Unlimited Booster Display

Monarch Unlimited Booster pakke

4 forskellige forhåndslavede Blitz deck med kort og tema fra Monarch

Hver Monarch Booster pakke (bade 1st edition og unlimited) vil have følgende opsætning:

1 foil kort (Cold Foil eller Rainbow Foil)

1 Rare

1 Rare eller Majestic

1 Equipment

11 Commons

1 Token

Monarch udgivelsen er sat til at udkomme den 30. april (first edition produkter og blitz deck) og den 21. maj (unlimited produkter).

Monarch temaer og klasser

Der vides endnu ikke specielt meget om den nye Monarch udgivelse. Det eneste vi har at gå ud fra, er billedet som udgivelsen hører med til (vedlagt herunder), som viser en episk kamp imellem engle og dæmoner. Jeg kan derfra forstille mig et tema, der omhandler kampen mellem ondt og godt, og hvem der finder sejr og placere sig på tronen. 

Jeg glæder mig utroligt til at se, hvad sættet byder på i sidste ende og venter spændt på yderligere information. Som det ser ud nu, vil de første ”previews” komme den 6. april, så det er en god dag at markere i kalenderne!

Flesh and Blood stort udvalg og hurtig levering

Ved Next Level Games lægger vi stort fokus på et bredt og udvidende sortiment, så du altid kan finde passende produkter til dine behov. Dette gælder alt fra Flesh and Blood Monarch til plastiklommer, deckboxe og så videre! Hvis du ønsker et produkt, som du ikke kan finde på vores hjemmeside, er du mere end velkommen til at kontakte os for mere information om produktet. Hvis ikke allerede fører produktet, kan vi med stor sandsynlighed bestille det hjem til dig og ligeledes tilføje det til vores daglige sortiment. Du kan kontakte os på enten; mobil 51950040, mail info@nextlevelgames.dk eller over Facebook.