Harlequins

Warhammer 40k Harlequins - tjenere af Den Grinende Gud

En Harlequin er Aeldari, der har truffet en beslutning om, at tjene The Laughing God. De bliver kaldt Rillietann blandt andre Aeldari og ud over at tjene The Laughing God, er de også beskyttere af The Black Library. De er mystiske kunstnere og lige så mystiske krigere, der ofte dukker op ud af ingenting for at gøre handlinger af forskellig art. Den eneste der har autoritet over denne trup af Aeldari er The Laughing God. Og The Laughing God er nærmest endnu mere mystiske end disse farverige, maskerede Eldars. En Harlequins maske kaldes for en Agaith eller et falsk ansigt. Fysisk set er masken en holografisk projektion, men den er også psykisk aktiv og kan få folk i nærheden til at opleve en stærk frygt. Harlequin'en bestemmer selv hvordan masken skal se ud. Herudover går de i holo-suits og bærer flip-belts og navngivne power swords og mange andre specielle våben.

Harlequin units

Skyweavers er lynhurtige units, der rider på specielle jetbikes, bygget med flere sæder. De er nogle vovehalse, der har tendens til at bevæge sig meget tæt på fjenden før de angriber. De griner manisk i mens de kaster deres Star Bolas, som meget nemt kan skære sig igennem Space Marinens power armor eller en Imperial Knights ben. De benytter sig også af zephyrglaives, til når deres Star Bolas er blevet brugt.

De eneste Harlequins der rent faktisk benytter sig af heavy weaponry er en type af units, der bliver kaldt Death Jesters. De benytter sig af en form for Shuriken Canon der kaldes for en Shrieker Cannon. Den er anderledes fordi den skyder med et enkelt projektil ad gangen og dette projektil eksploderer i en regn af syre når det rammer noget, der er solidt. Death Jesters er meget anderledes end resten af Harlequin factionen fordi de er mere mørke i humor, der bedst kan beskrives som galgenhumor. Hos Drukhari factionen er de meget populære på grund af dette. De går klædt i mere mørkt tøj og bærer masker, der ligner kranier.

En Shadowseer er en unit, der har fokus på psykisk kræfter inden for emnerne frygt og forvirring. De gør deres fjender blinde og bruger illusioner på at forvirre fjenden samt beskytte deres egne og de er meget gode til at læse fremtiden. Når de taler, bruger de en form for monoton fortællerstemme, for de har rollen i truppen som Skæbnen selv, og det er antaget, at de har deres egne agendaer, som de følger. Og eftersom at de er umulige at aflæse, så er det svært at gennemskue præcis hvad en Shadowseers agenda egentlig er.

En kunstnerisk army

Denne army er en form for trup. De er delt op i mindre trupper, der spiller et form for skuespil når de er på krigsstien, hvilket er det, der først og fremmest gør dem mest unikke. De har en masse tricks der kan holde spillet i din favør. De fungerer bedst i nærkamp og på kort afstand og er ekstremt hurtige. Til gengæld er de en meget lille army hvis du udelukkende gør brug af denne ene faction. Men med deres mobilitet og det faktum at de har tricks til at gøre dem mere tough er de stadig en formidabel army, at spille med.