Blood Angels

Warhammer 40k Blood Angels - Hvem er de?

Blood Angels er et af de første Chapters der blev skabt tilbage før Horus Kætteriet. De var der før Codex Astartes lavede reglen om at et chapter kun måtte indeholde 1000 Space Marines, og de er kendt for deres meget noble natur, der ofte maskerer for det faktum, at dette chapter er et af de chapters der er mest voldsomme af natur. De lever med en forbandelse der giver dem en uslukkelig tørst efter blod, og denne forbandelse er den største skamplet i deres liv. Efter deres Primarch døde, er denne forbandelse kun blevet endnu værre. Når en Blood Angel mister besindelsen fuldstændig, gør deres Red Thirst forbandelse over til The Black Rage. Et raseri så voldsomt, at Space Marinen ikke længere bliver sig selv. Der er kun én vej frem når dette sker. Og det er døden.

Blood Angels Units

Death Company er en unit af Blood Angels, der alle er faldet for The Black Rage. Dette kompagni bliver sluppet løs i de mest farlige krige og deres lod er, at dø i kamp. De er fuldstændig fortabte og kan ikke længere bibeholde det vigtige broderskab, der er med til at gøre en Space Marine til en Space Marine. Deres skæbne er både tragisk og samtidig ekstremt ærefuld.

En Furioso Dreadnought er en unit der er bestående af en gigantisk krigsmaskine, der bliver styret af Space Marine Blood Angel, hvis krop ikke længere kan kæmpe, hvorimod deres sind endnu ikke er knækket. En Fuioso Dreadnought unit gør sig anderledes fra andre Dreadnoughts fordi den er bygget til nærkamp. Andre Dreadnought units er bygget med en nærkampsarm og en arm med et skydevåben, men som oftest er en Furioso Dreadnought unit bygget med to nærkampsvåben. Dette gør denne unit til et sandt mareridt for modstanderen, fordi den har så meget mere styrke når den kommer tæt på.

En nobel army

Blood Angels har en overordnet stærk army. Du får adgang til gode formationer, hurtige køretøjer og ganske udmærkede heavy flamers. Til gengæld er deres units ikke helt så effektive i forhold til prisen på disse og de har heller ikke adgang til lige så mange relics. Men tager man højde for disse styrker og svagheder, så har man en ret stabil army at spille med.

Blood Angels Combat Patrol Box - Muligheder til alle spillere

Blood Angels Combat Patrol Box er til dig, der enten vil starte ud med en Blood Angel army, eller til dig der ønsker at tilføje ekstra points til din eksisterende army. Denne Combat Patrol Box har et indhold af 25 points i power level og indeholder følgende:

 

1x Primaris Librarian

1x Compulsor

5x Primaris Intercessors (kan også bygges som Infiltrators)

3x Primaris Agressors

2x Blood Angels Primaris Upgrade Frames