Astra Militarum

Warhammer 40k Astra Militarum

Kendt under navne som Imperial Guardsmen og "Hammer of the Emperor". Soldater i tusindvis, der kæmper mod fjender der er dem langt overlegne. Og alligevel er Astra Militarum stadig talstærke og successrige. Denne army består af soldater fra flere forskellige planeter og kulturer. De har kun ét mål i livet: Krigsførsel. Og de ønsker at vinde hver en kamp, hver et slag og hver en krig.

Hvad er en Guardsman?

En guardsman er et menneske, der er blevet hvervet ind i den imperielle garde på forskellige måder. Nogle bliver hvervet under tvang, andre bliver hvervet frivilligt. Og enkelt går i skole for at kunne opnå en god karriere i Astra Militarum. Astra Militarums soldater er mangt og mange og de lever under meget forskellige kulturer, alt efter hvilket regiment og hvilken planet de kommer fra. Fælles for alle guardsmen er dog, at de må kæmpe dagligt imod Imperiets tusinder af fjender og at det ikke altid er et lige godt liv for den enkelte guardsman. De må ofte ofre sig for Gudekejseren og Imperiet og de får sjældent et tak for deres mod. Men de gør det alligevel. De kæmper hårdt og selvom de ikke altid vinder, så er de stadig livsnødvendige for det Imperielle samfund.

Astra Militarum characters

Som Lord Castellan af Cadia, en nu falden planet, er Ursula Creed en formidabel leder. Hun er en dygtig strategist og har vundet mange kampe med sine guardsmen. Hun bærer sin faders great coat og sine tvillingepistoler Duty og Vengeance i kamp og er blevet Cadias symbol på mod og stædighed imod alle odds. En character der er perfekte i dit regiment af Cadian guardsmen og shock troops.

En anden character går under navnet Lord Solar Leontus. Han kan måske virke gammeldags på kampsletten, når han rider rundt på sin cybernetiske hest, Konstantin, men man skal ikke undervurdere denne mesterstrateg. Han har sejret gang på gang med sine kompetencer inden for taktik og militær historik. En helt igennem pålidelig kommandør og en perfekt character til dit regiment.

En talstærk og varieret army

Astra Militarums største fordel som en Warhammer 40k army er deres antal. Units koster ikke helt så meget, så derfor er der mulighed for at overmande modstanderen i rent antal af units. Deres army har mange tanks og fantastiske commander units. Desværre er der en mangel på stærke individuelle units i denne army, men de gør op for det med deres mange muligheder for et varieret spil, hvor du kan bruge en hel masse strategier for at vinde.

Astra Militarum Codex

Hvis du skal starte en Astra Militarum army i Warhammer 40k, så er det et must, at få fat i deres Codex. For det første er den et rigtig godt køb til spilleren, der ønsker at vide mere om Astra Militarums hierarki, sociale struktur og militære historie. For det andet, så indeholder dette Codex alle de regler, der skal til for at begynde med at spille med en Astra Militarum army.

Astra Militarum Combat Patrol Box

Med et power level af 25 i points er Astra Militarum Combat Patrol Box svaret på spørgsmålet: Hvor starter jeg? Udover dette, kan denne Combat Patrol Box også med fordel udvide en eksisterende army for spilleren der ønsker et spil med flere points.

Astra Militarum Combat Patrol Box indeholder følgende:

 

1x Cadian command squad (5x modeller)

20x Cadian Shock Troops

1x Armored Sentinel (kan også bygges som en Scout Sentinel)

2x Ordnance Teams

1x Cadian Infantry Transfer sheet