Thousand Sons

Warhammer 40k Thousand Sons - Chaos Marines af Tzeentch

Thousand Sons er en legion, der faldt til Kaos under Horus Kætteriet. De er vidt kendt som nogle af de Chaos Marines der er stærkest når det kommer til psykiske evner og kræfter.

Thousand Sons er meget anderledes fordi de lavede et ritual der ændrede dem for altid. Dette var grobunden til Rubric Marines. Chaos Marines der ikke længere har en fast krop, men som går rundt i power armors. De har dedikeret deres liv til Kaosguden Tzeentch, guden for intriger, viden, ambition og ændring. Med deres tro på denne Kaosgud, får de forskellige gaver, der ændrer dem konstant. De er desuden direkte rivaler til Space Wolves på grund af en kæmpestor misforståelse, der endte med, at Space Wolves destruerede Prospero, den planet hvor Thousand Sons boede.

Thousand Sons units

40k's Magnus the Red er Primarch'en for Thousand Sons. Han er vidt anerkendt som en af de stærkeste psykers i Warhammer 40k universet og er en fantastisk unit at have med i din army. Før Horus Kætteriet var han én af de få, der måske kunne have overtaget nogle af Gudekejserens pligter, udelukkende på baggrund af, hvor absurd stærk han er som en psyker. Man bliver sindssyg blot af, at se på dette vidunder af et væsen, der trodser al logik med sin tilstedeværelse. Unit'en er klædt i den samme rustning som før Horus Kætteriet, men ændringerne til Daemon Prince har givet ham vinger og nye psykiske kræfter, der skaber destruktion hvor end han er.

Rubric Marines var engang helt normale Space Marines før et ritual ændrede dem for evigt. Hvor der før var en mand inden i hans power armor står der nu kun en power armor med skinnende støv inden i. Unit'en er en skal af hvad de engang var, men når de træder ind på krigsstien, er de ikke mindre farlige, med deres warpflamers og inferno bolt guns. En ganske uundværlig unit til din army.

En psykisk overlegen army

Thousand Sons er en ekstremt mobil og versatil army, der har taktikker og strategier til næsten enhver situation. De er meget afhængige af, at psychic phase går godt fordi de fokuserer så meget på psykiske kræfter og de er knap så stærke i nærkamp, men de har gode defensive evner og så er de umiddelbart de bedste til at give Mortal Wounds til deres modstandere. Alt i alt en overordnet god army, der kan overleve og vinde i mange forskellige situationer og spil.

Thousand Sons Codex

Thousand Sons Codex er et must-have hvis du skal starte med en Thousand Sons army. Codex'en giver dig adgang til de regler, du skal bruge for at spille med army'en, samt dybdegående beskrivelser af hvem Thousand Sons er, deres historier og hvilke strategier de favoriserer. Du får også viden omkring hvad deres rolle var i Horus Kætteriet og deres unikke historie om hvad hvordan de blev forrædere.

Thousand Sons Combat Patrol Box - Til spilleren der elsker psychic powers

Med denne Thousand Sons Combat Patrol Box har du enten mulighed, som ny spiller, at skabe en army der består af 25 points i power level, eller at tilføje 25 power level points til din allerede eksisterende hær. Thousand Sons Combat Patrol Box indeholder:

 

1x Infernal Master

5x Scarab Occult Terminators

20x Tzaangors

4x Tzaangor Upgrade Frames

1x Chaos Marine Transfer Sheet