Black Friday 2023 Tilbud hos Next Level Games

Hvor stammer Black Friday fra?

Black Friday, som vi kender det i dag, er betegnelsen for den fredag som følger Thanksgiving højtiden i USA. Det er en dag med tilbud, kø og indkøb. For mange sikkert en oplagt mulighed for at hente en stor del af årets julegaver også. Inden Black Friday blev til navnet for den store shoppedag, som vi kender det i dag, var det et begreb, som politiet i Philadelphia brugte for fredagen efter Thanksgiving, da der var sort af mennesker og alt trafik var kaotisk. Siden hen rykkede betydningen af Black Friday sig fra at omhandle mængden af mennesker til at omhandle skiftet fra røde tal på bundlinjen til sorte tal - takket være den store shoppe dag.

Black Friday i Next Level Games

Til Black Friday hos Next Level Games kan du forvente stærke tilbud på en masse af vores varer. Hvad det præcist bliver kan vi ikke løfte slørret for endnu, men vi lover, vi har masser af gode tilbud.
Skal du have købt julegaven til nørden i dit liv? Så er der vilde tilbud hos Next Level Games til Black Friday. Vi har mange spændende kategorier som f.eks. Magic: The Gathering, Yu-Gi-Oh! Pokémon, Dungeons & Dragons og Flesh and Blood. Derudover har vi et stort omfang af tilbehør. Plastiklommer og deckbokse fra Ultimate Guard, Gamegenic, Dragon Shield og Ultra Pro.

Dette var tilbud gældende til Black Friday 2022

Her kommer et preview på de tilbud vi kommer til at have.

  • Mandag d. 21 November viser vi Dungeons & Dragons tilbuddet - 20% på alt i kategorien Figurer til Rollespil
  • Tirsdag d. 22 November viser vi Pokémon TCG Tilbuddet - 20% på Dragonite Vstar Premium Deck Holder Collection

  • Onsdag d. 23 November viser vi Yu-Gi-Oh Trading Card Game tilbuddet - 20% på 2 Structure decks og Tactical Masters Booster box til 375 kr

  • Torsdag d. 24 November viser vi Magic the Gathering Tilbuddet - 20% på Commander decks* og Battle for Battle Decks for 79 kr pr stk.

  • Fredag d. 25 November går det løs!

Udover de specifikke varer tilbud, vil der også være rabatsatser, på mange af vores varekategorier.