Tyranids

Warhammer 40k Tyranids - Hive Mind monstre

Altædende, destruktive, monstrøse. Tyranids er alt dette og mere til. De er hæslige bæster, der er overbeviste om, at de er i toppen af fødekæden. Alt fra mennesker til det mindste insekt er fjender, som Tyraniderne æder med glæde. De indtager biomassen fra deres modstandere og optager det, hvilket gør dem stærkere og mere frygtindgydende. De er en race af aliens, der får de fleste beboere af Warhammer 40k universet til at flygte med halen mellem benene.

Denne race af monstre deler en forbindelse mellem hinanden der gør dem i stand til at kommunikere konstant. Dette kaldes for et Hive mind og med denne evne er de i stand til at udmanøvrere de fleste modstandere.

Tyranid factions/racer

Tyranidder er en faction, der er bygget til at skulle optage biomassen fra andre. Der findes mange forskellige slags tyranidder og i deres Hive Mind har de et meget fast hierarki, der fungerer effektivt når de angriber civilisationer. Hos grundtropperne er der Genestealer Broods og Tyranid Broods. Det er disse, man ofte ser, når man bliver angrebet af tyranidderne. De har også en sektion af hurtigt angribende tyranidder og heavy support. Dette kan for eksempel være Carnifex Brood, som fungerer lidt som en battle tank.

Der er ingen tvivl om, at denne faction er en modstander der ikke skal undervurderes. Deres Hive Mind er deres største fordel i en kamp.

Tyranid units

Overordnet set eksisterer der mange mindre grupper af tyranidder, der har hver deres rolle i tyraniddernes Hive Mind. Hvis man ser nærmere på enkelte units er disse to nogle gode eksempler på, hvor farlige, tyranidderne er:

En Hive Tyrant er en form for tyranid der både er større, stærkere og mere uafhængige end resten af tyranid racen. Den er i sin egen ret en reel kommandør på kampsletten og dens krop er skabt til at være den ultimative apex predator. Den er designet til at kæmpe, optage biomasse og til at være en leder for resten af dens flok.

En Parasite of Mortrex fungerer således, at de lægger en form for æg i deres fjender. Æggene fungerer som parasitter, der til sidst slipper fri fra deres ofre. Denne tyranidrace har læderagtige vinger og er store, ækle og monstrøse lige som resten af dens race, men fordi den også er i stand til at flyve er den en meget værdig modstander. Grunden til at racen bliver kaldt Parasite of Mortrex er, at deres første angreb nogensinde fandt sted på planeten Mortrex. 

Tyranid Codex

Tyranid Codex er en bog, der inkluderer regler for at spille med tyranid factionen. Den fortæller dybdegående om deres Hive Mind, hierarkiet hos tyranidderne som en race og den indeholder detaljeret art work af de forskellige tyranidder. Den er en rigtig god start for dig, der gerne vil spille med en tyranid army.

Tyranid Combat Patrol Box - Start din egen Hive Mind

Tyranid Combat Patrol Box er en rigtigt god start til hvis man spiller med tyranidderne for første gang i Warhammer 40k. Den kan bruges til at starte op med i kampe hvor man skal være på 25 power points, men den er også rigtig god til, hvis du ønsker at udvide din army. En tyranid Combat Patrol Box indeholder følgende:

 

1x Hive Tyrant (denne kan også bygges op som en Winged Hive Tyrant eller som en Swarmlord)

3x Tyranid Warriors (kan også bygges som én Tyranid Prime og 2 Tyranid Warriors)

36x Termagants

3x Ripper Swarms