Chaos Space Marines

Warhammer 40k Chaos Space Marines - Hvem er de?

Chaos Space Marines er ganske vist ikke altid enige om hvad deres formål skal være, men én ting har de tilfælles: De er forræderiske kættere, der har et dybt ønske om, at ødelægge Imperiet, koste hvad det vil. De har forskellige indgangsvinkler til dette mål og det hænder til tider, at en Black Crusade finder sted. Helt fra the Eye of Terror, finder disse Chaos Space Marines sammen under Abaddon the Despoiler og fører et hæsligt korstog, der kun efterlader planeter i ruiner. Mange af disse Chaos Space Marines deltog også i Horus Kætteriet tilbage da det skete.

Chaos Space Marine units

Han var engang Chief Apothecary for Emperor's Children legionen. Nu er han vidt kendt for sine mange, umenneskelige eksperimenter og for at være en sand Chaos Space Marine. Fabius Bile, også kaldt "Clone Lord", "The Spider" og "Primogenitor", har et speciale inden for genetisk manipulation og kloning. Med disse kompetencer har han skabt utallige overnaturlige væsner, der udelukkende arbejder for ham. Som en unit er det muligt at sætte ham i kommando over monstrøse, gensplejsede væsner og han har en Surgeon Acolyte, som kan assistere ham i hans hæslige ugerninger.

Abaddon the Despoiler er den mest kendte Chaos Space Marine i Warhammer 40k universet og han er en frygtindgydende unit. Han leder sin Black Legion igennem utallige Black Crusades - Korstog der har til formål, at udbrede kaos og ødelægge Imperiet komplet. Han er forfærdelig og ondskabsfuld og går under navne og titler såsom "Warmaster of the Imperium Nihilus" og "The Despoiler". Som en unit kan han både ødelægge fjenden fuldstændig, samt lave beskyttende auraer for sine egne.

Haarken Worldclaimer, bedre kendt som "Herald of the Apocalypse", er en unit der helt klart er værd, at flygte så hurtigt som muligt fra. Han er Abaddons herold og det er ham, der altid kommer først når en Black Crusade skal til at ske. Og når denne skræmmende unit erklærer, at en planet er fortabt, så er det ikke blot en tom trussel. Det er et hæsligt løfte, bragt til realisering når han sender sine Chaos Raptors ned for at starte krigene. Han bærer et legendarisk spyd der kaldes for "The Helspear". Dette spyd har fældet store aliens, chaos lords og lignende. For Haarken diskriminerer ikke. Den eneste, der regerer over ham er Abaddon the Despoiler.

En korrupt og kaotisk army

Chaos Space Marines har på mange punkter de samme styrker og svagheder som Space Marines har. De er super tough over for skade, fantastisk i nærkamp og har også op til flere muligheder i distancekamp. Dertil har Chaos Space Marine army'en mange muligheder for at lave custom art fordi der er flere forskellige Chaos legioner med i denne army.

På baggrund af, at du arbejder med flere forskellige legioner, er der også en del mere information og regler der skal tages højde for og selvom de har gode muligheder inden for distance kamp, så er der stadig andre armies derude, der er dem overlegne inden for denne kategori. Men fordi de er så forskellige i deres legioner, er der også muligheder for mange forskellige army builds. Det betyder også at du har muligheder for at lave mange flere forskellige strategier i dit spil.

Chaos Space Marines Codex

Chaos Marines Codex er en meget vigtig bog, hvis du skal starte en army bestående af Chaos Space Marines. Codex'et indeholder nemlig de vigtige regler der skal til for at spille denne army. Dertil har  codex'et dybdegående baggrind på hvordan disse Chaos Space Marines endte med at forråde Imperiet, historier omkring Horus Kætteriet og artwork af blandt andet ruiner efterladt af Chaos Marines. Et must-have til dig, der er interesseret i at starte en Chaos Marines army.

Chaos Space Marines Combat Patrol - til en ny start eller udvidelse af din army

Hvad end du er ny til Warhammer 40k spillet, eller om du allerede har spillet det, så er Chaos Marines Combat Patrol Box til dig, som enten ønsker at starte en ny army på 25 power level points, eller til dig som har lyst til at udvide din allerede eksisterende army af korrupte forræderiske Chaos Marines. Denne Combat Patrol box indeholder:

 

1x Dark Apostle

2x Dark Disciples

1x Helbrute

5x Havocs

10x Chaos Space Marines