Black Templars

Warhammer 40k Black Templars - Hvem er de?

Black Templars er et såkaldt Second Founding chapter. De afstammer direkte fra Imperial Fists, men er meget anderledes end deres fader-chapter. Hvor Imperial Fists fokuserer på defensiven, fungerer Black Templars mere som en slags ridder, der er på et uendeligt korstog. I modsætning til mange andre Space Marine chapters, tror Black Templars på Kejseren, som var han en gud. De andre Space Marines ser mere Gudekejseren som en faderfigur.

Black Templars er så ærefulde og dydige, at de har tendens til at lænke deres våben fast til deres hænder, så de aldrig kan lægge dem fra sig. For deres lod i livet er, at tjene i krig for evigt, kun afbrudt af døden selv.

Black Templars Units

Udvalgt af Gudekejseren selv. Emperors Champion er en hellig kriger, valgt fra Black Templars rækker til at udsøge den stærkeste og mest magtfulde fjende hos modstanderen. Iklædt  sin Armor of Faith, og med sit Black Sword i hånden, er han en unit der er stærk som ingen andre.

Grimaldus er en legende i Black Templars chapteret. Han har stillingen som High Chaplain og er en gammel, garvet kriger, så stærk og pligtopfyldende, at mange tror, at han ikke kan dø. Han er armeret med en plasma pistol og et artificer Crozius. Med sine tre cenobyte servitors, der alle bærer på glorværdige relics, inspirerer han sine brødre på slagmarken og nedkæmper enhver fjendtlig psyker med vilje og magt. En meget stærk unit du har med i din army.

En pligtopfyldende army

Som en army er Black Templars meget stærk når det kommer til nærkamp fordi deres assault units er en smule billigere i power points. Deres terminator units er også en smule billigere, hvilket gør dette Chapter mere tough at kæmpe med. Du får ingen adgang til Devastator units eller psyker units, men til gengæld er din Chaplain og din Emperors Champion units meget stærke. En god, afbalanceret army.

Black Templars Codex

Black Templars Codex er bogen til dig, der ønsker at spille med en Black Templars army. Codex'et giver dig indblik i hvilke regler, du skal bruge, når du spiller denne army, samt et godt indblik i hvilken kultur, historie og beskrivelser af de forskellige unikke units, der er en del af Black Templars.

Black Templars Combat Patrol Box - Muligheder for alle spillere

Med denne Black Templars Combat Patrol Box har du enten mulighed, som ny spiller, at skabe en army der består af 25 points i power level, eller at tilføje 25 power level points til din allerede eksisterende hær. Black Templars Combat Patrol Box indeholder:

 

1x Primaris Marshal

1x Primaris Crusader Squad

  • 1 Sword Brother
  • 5 Initiates
  • 4 Neophytes

5x Intercessors

1x Primaris Impulsor

1x Black Templars Upgrade Frame

1x Black Templars Transfer Sheet (indeholder 226 Black Templars transfers)