Hvad er Next Level Games?

Vi er din spille- og eventbutik. Next Level Games sælger alle de store kortspil (trading card games, også kaldet TCG) og diverse tilbehør dertil. Magic: The Gathering, Yu-Gi-Oh!, Pokémon og det nye Flesh & Blood. Vi sælger plastiklommer til kortene, mapper, deckbokse spillemåtter mm. Vi har også meget til Dungeons & Dragons, både bøger, terninger, dice towers, figurer, diverse spell books og monstre kort. 

Som noget nyt er vi ved at køre Warhammer ind i sortimentet også, både figurer, maling, pensler og hele pivtøjet.

Next Level Games har eksisteret siden juli 2018, hvor vi oprettede vores webshop. Vi har nu en fysisk butik, hvor vi afholder events indenfor kortspil som draft, sealed og snart prerelease også. Der er altid mulighed for at komme her og hyggespille i åbningstiderne. 

Her er folkene bag Next Level Games

"Mit eventyr der ledte mig til Next Level Games startede for nu 5 år siden, da jeg kastede mit første Magic kort, som 12årig knægt, på Færges hidtil kendte sommerlejr. Jeg kan derefter tydeligt huske mine første turer i Færges Kælder, mine første drafts og alle de mennesker jeg mødte derved. Jeg fortryder intet, for jeg er havnet i en verden, som langt fra alle, får muligheden for at opleve. En verden hvor vi kan byde hvem som helst velkomne på et spil fantasi kort, på trods af vores forskelle, politisk samt etnisk eller erfaringsmæssigt. Vi prøver alle at hive hinanden op til det næste level og for mig, er det hvad Next Level Games handler om. For Magic, selvom det siges at være det bedste spil nogensinde, ville ikke være noget som helst uden alle os der danner miljøet, og hermed fundamentet hele spillet er bygget på.

Jeg er stolt over at være en del af miljøet, og jeg er stolt over at have alle jer at dele det med! Det er lige netop derfor, at vi tre nørder har valgt at starte Next Level Games. Vi vil gerne dyrke miljøet med de bedste events og den bedste service, så vi alle kan spille de spil vi elsker, sammen med hinanden, så længe som muligt."


- Sebastian Grøndal

"Mit liv har været præget af nørderi, så længe jeg kan huske. Jeg startede med Sværd og Troldom bøgerne, og var Game Master i D&D første gang som 9 årig. Siden da har jeg spillet alt fra Warhammer og andre Games Workshop spil, over Magic the Gathering og andre kortspil til en masse avancerede brætspil. Derudover har jeg arrangeret en masse turneringer og events. Det bedste af nørderi er rollespillet, jeg elsker at fortælle fede spændende historier, sammen med mine spillere.

Jeg har i 12 år drevet en lille rollespilsbutik i Herning, ved navn Færges Kælder. Den lukkede i november 2015, hvor jeg var slidt ned. Butikken gav mig rigtig meget. Efter jeg har gennemarbejdet de år af mit liv, har jeg fundet ud af at det jeg elskede mest, var at afholde store fede events, og at hjælpe nørder med at udøve deres hobby.

Next Level Games er for mig, det næste level i mit liv som selvstændig. Grundlaget er bygget på mine erfaringer fra Færges Kælder. Idéen er at hjælpe nørder med at finde deres level, og skabe et program der kan hjælpe de der ønsker det op til næste level. For at kunne det, vil vi arrangere de bedste events og turneringer og den bedste webshop inden for nørdmarkedet." 


- Rasmus Færge

"Mit navn er Tobias, jeg er 21 år, studerer Psykologi på Syddansk Universitet og så er jeg også medejer af Next Level Games. Selvom det ikke har været min store passion, har jeg altid beundret dem, som dedikerer så meget af deres tid til et så storslået projekt, som at konstruere den bedste hær, samle det bedste deck, eller vinde de største turneringer.

Gennem min barndom har jeg set meget, lige fra grandiose slag til venner som bliver fjender over et enkelt kort. Det er denne kraft der driver min lidenskab indenfor Next level Games. For vi startede trods alt ud i de samme sko, som dem vi nu sælger til, som ham der mangler lige det unit til sin hær, eller ham der fanatisk åbner booster efter booster i søgen på et enkelt kort.

Hos Next Level Games ser vi ikke bare folk som køber pap og plastik i uhyre mængder, men aspiranter til noget større, folk som virkelig gør noget, fordi de elsker det. Det er netop disse følelser og ideer vi har inkorporeret i Next Level Games."

- Tobias Gull Brandt

Next Level Games Butik

1. juli 2021 åbnede vi dørene til vores fysiske butik i Ikast. Vi glæder os rigtig meget over nu at kunne afholde en masse events i butikken. Hver tirsdag spiller vi Flesh & Blood, hver fredag spiller vi Magic: The Gathering og vi arbejder stærkt på at få noget fast op med Yu-Gi-Oh! også. 

Vi afholder også større events flere gange årligt. Følg linket her for at læse mere om vores events.