Orks

Warhammer 40k Orks - Krigsgale og store

Warhammer 40k Orks er store, grønne og krigsglade menneskelige væsner. De er aliens, fordi de er lavet til dels af sporer og dels af dyr. Alle andre racer ser dem som nogle lidt dumme kreaturer, men selvom orker er primitive, så er de også ekstremt magtfulde når det kommer til kamp. De har en psykisk evne, der tillader dem at få alting, de har fat i til at fungere, uanset hvor primitivt det er. En ork pistol fungerer ganske fint i en orks hænder, men så snart et menneske har fat i våbnet, så vil det enten falde fra hinanden eller eksplodere.

Den eneste grund til at orkerne ikke har den totale magt i Warhammer 40k universet er fordi de er så krigsglade, at de ikke kun slås med andre, men også mellem hinanden, hvilket hurtigt bliver meget kaotisk.

Ork characters

Mozrog Skragbad er en Ork character der er vidt kendt for at være en overlever. Han har overlevet at blive spist af et monster og rider nu rundt på et andet monster, mens han slås. Han har mange mekaniske dele i sin krop efter alle de gange hvor han ikke burde have overlevet. Hans ry er stærkt, lige som han er en stærk, hårdnakket gut.

Zodgrod Wortsnagga er også en vidt kendt ork character. Han brydes tit med monstre, som han senere sender ud at slås for sig. Hans våben kaldes for en Squigstoppa Numba 5, og den skyder med tonsvis af nåle. Han er en rigtig legende og en god kandidat til lederskabet af din army.

En primitiv men hårdnakket army

Orker er ret stabile som en army. De har både stærke nærkæmpere og stærke skytter på slagmarken, og de er også rimelig hurtige. De er rige på muligheder når det kommer til units og strategier. Alt i alt er det en relativt nem og simpel army du skal sætte sig ind i, når du starter i Warhammer 40k.

Orks Codex

Med dette Codex får du et unikt indblik i orkernes mange kampe, deres kultur, strategier og detaljerede organiseringer af orkernes army. Den er perfekt til dig, der ønsker at starte i Warhammer 40k med en ork army.

Codex'et giver også adgang til alle de regler der skal til for at spille med en Ork army.

Ork Combat Patrol Box - Til den vilde spiller

Om du ønsker at starte ud i Warhammer 40k eller om du hellere vil gøre din army større end den hidtil har været, så er her noget for alle. Combat Patrol Box giver muligheden for at få en masse miniatures på én gang og den indeholder:

 

1x Ork Warboss i mega armrur

20x Ork Boyz

3x Deffkoptas

1x Deff Dread