Commander Masters

Commander Masters - Magic the Gathering

Commander Masters er den næste udgivelse i masters serien, hvor kendte og eftertragte kort gentrykkes, så flere spillere kan få fat i og bygge deck med dem. Commander Masters er en serie af denne slags, men med et ekstra fokus på kort, som appellerer til brug i commander formatet. Commander Masters er derfor et oplagt sæt til commander spillere, da kortene både er perfekte til sine egne decks, men også give gode muligheder for nemme byttehandler med alle de gode og dyre kort. 

Som andre Masters set fra førhen er Commander Masters også sat til højere pris end gængse Magic the Gathering sæt, da dette reflekterer værdien af kortene, som man kan åbne i sættet. Det vil altså sige, at selvom produkterne koster mere, er det på grund af værdien af de individuelle kort i Commander Masters, som står ud fra dem man normalvis finder i standard sættene.

Commander Masters udkommer den 4. August 2023. Forudbestil allerede nu!

Commander Masters Produkter

Reprints i Commander Masters

Commander Masters fokuserer på at reprinte diverse eftertragte kort, som oftest bruges i mange commander dekcs og strategier. Commander Masters kommer for eksempel til at inkludere den berømte Jeweled Lotus, et fantastisk kort til næsten et hvilken som helst deck, Capture of Jingzhou som længe har ventet en gentryk, og The Ur-Dragon som nu kan skaffes til alle drage spillerne!

I løbet af at udgivelsesdatoen kommer tættere på, vil flere kort også blive vist løbende. Følg med i Commander Masters kortene, I det at de bliver vist ved at klikke her.

Nye kort i Commander Masters Commander Decks!

Udover alle booster produkterne og gentryk kortene i Commander Masters, er der også 4 Commander decks til sættet, som alle har 10 nye kort og heriblandt en commander. Se for eksempel Zhulodok Void Gorger, som er commander til et nye eldrazi deck, Anikthea Hand of Erebos der gør vej for nye enchantment strategi muligheder, Commodore Guff som maksimerer din planeswalker value, og Sliver Gravemother som giver nye højder til den berømte Sliver kreatur type.

Deckene er gode til at spille lige ud af boksen, men har også værdifulde reprints, samt de 10 nye kort i hver, der gør dem gode både at opgraderer på, men også bare at få fat i til at pille kort ud til alle sine andre decks. Så er spørgsmålet bare om det skal være Eldrazi Unbound, Enduring Enchantments, Planeswalker Party eller Sliver Swarm, der taler til din spilstil og præferencer. 

Commander Masters og special art variationer

Commander Masters har diverse specielle versioner af diverse kort fra sættet, som kan skaffes i dets boosters. Specielt Collector Boosters er et godt sted at finde disse specielle kort versioner: Borderless Frame Break, Foil-etched og textured foil, som kan ses herunder på de to Jeweled Lotus kort. Kortene her viser selvfølgelig ikke det reelle udseende, da kortene vil være foil og derfor have en helt anden effekt, når man har den rigtige version i hånden. Disse specielle versioner af kort fra Magic the Gathering er typisk meget flotte og eftertragtede samleobjekter, hvilket uden tvivl ikke er en undtagelse i Commander Master!