Adepta Sororitas

Warhammer 40k Adepta Sororitas - Hvem er de?

Adepta Sororitas er svaret på spørgsmålet: Findes der nu også kvinder i power armor? Du har den mandlige Space Marine, men hvor er de seje, krigeriske kvinder? De er lige her. Adepta Sororitas, som også går under navnet Battle Sisters. De er fanatiske og de har en ærefrygtindgydende effekt på Imperiet, hvor end de går. Deres tro på, og absolutte loyalitet til Gudekejseren kender nærmest ingen overmand og med deres bolters og chain swords er de en elite enhed af krigere, der bringer Gudekejserens vrede over kætteren.

Adepta Sororitas Units

En meget speciel unit, der inspirerer mod blandt Adepta Sororitas, kaldes The Triumph of Saint Katherine. Den består af en gruppe af seks Battle Sisters der fremfører kisten med den afdøde Saint Katherine. De forskellige Battle Sisters repræsenterer henholdsvis Saint Katherine og andre, meget vigtige Saints og er håndplukket hos Adepta Sororitas til at skulle udføre denne inspirerende pligt. Gudekejserens lys skinner i sandhed på denne unit, når de drager i krig med deres relics.

Hvis man nogensinde skulle overveje hvilke fartøjer, Adepta Sororitas kører i krig med, så bør man tage et kig på deres Exorcist. Dette fartøj er både en tank og en mobil katedral. Den har et indbygget orgel, der spiller kejserlige salmer og er derudover udstyret med en heavy bolter og et valg mellem to forskellige typer missile launchers. Dertil kan tank'en opgraderes med yderligere frygtindgydende våben.

En fanatisk og kejsertro army

Adepta Sororitas som en army har en stor styrke imod infantri og tanks, fordi deres våben netop er specialiseret til let at kunne udrydde denne typer fjender. Der er desuden ganske god variation i deres units, hvilket også betyder, at de er gode mod en god del typer af factions. De er ikke lige så hårdnakkede som f.eks Space Marines og deres tanks er dyre i power level points i forhold til styrken på dem. Men med specifikke characters der er stærke i nærkamp og med våben, der overordnet er meget stærke, har du en solid army at spille med.

Adepta Sororitas Codex

Adepta Sororitas Codex er bogen til dig, der ønsker at spille med en Adepta Sororitas army. Codex'et giver dig indblik i hvilke regler, du skal bruge, når du spiller denne army, samt et godt indblik i hvilken kultur, historie og beskrivelser af de forskellige unikke units, der er en del af Adepta Sororitas.

Adepta Sororitas Combat Patrol Box - Til den kejsertro spiller

Er der en fanatisk Battle Sister gemt i dig? Så er Adepta Sororitas Combat Patrol Box den perfekte start til at udleve drømmen om at have en army af kejsertro, ærefulde krigerkvinder iklædt sej power armor stående. Adepta Sororitas Combat Patrol Box indeholder:

 

1x Canoness

1x Rhino

1x Repentia Superior

1x Penitent Engine

3x Arco-Flagellants

4x Sisters Repentia

5x Seraphim

10x Battle Sisters