Grey Knights

Warhammer 40k Grey Knights - Hvem er de?

I Warhammer 40k universet findes der en hæslig fjende. Disse kaldes Daemons og de bliver kontrolleret af Kaos Guderne. Men til at modstride disse fæle monstre er en faction blevet bygget af nogle af de fineste Space Marines. Disse krigere er skabt af genetisk materiale fra Gudekejseren selv. Og de er omtalt som Grey Knights. Grey Knights er en mystisk orden, som nærmest ingen kender til og deres største mål i livet er den evige kamp mod dæmonerne sendt fra Kaos Guderne. Grey Knights går klædt i sølvfarvede power armors og er alle psykers af varierende grad. De kan teleportere sig selv rundt blandt fjenderne og er en formidabel styrke.

Grey Knights Units

Holderen af sværdet Black Blade of Antwyr, et dæmonsværd, der konstant tester sin holder for korruption. Castellan Crowe er en chanpion af Purifier Ordenen inden for sit chapter og hans sjæl ekstremt resistent over for korruption. Ikke nok med det, så er han en must-have unit til at søge større fjender og bekæmpe dem i nærkamp med sit legendariske våben. Han er en magtfuld psyker og har derfor også muligheden for at bruge disse evner på kampsletten. En sand unik unit der passer rigtig godt til et army der gerne vil have flere elementer af nærkamp igennem et spil.

Denne form for Dreadnought er en virkelig unik unit, for hvorimod andre Dreadnoughts er gigantiske maskiner hvor Space Marinen ligger skjult inden i, ligner denne Nemesis Dreadnought mere et menneske i form og funktion. Man kan se den Space Marine, der arbejder med rustningen. Hans hoved er frit fremme hvilket gør Nemesis Dreadnought unit'en rigtig spændende og personlig at se på. Ud over dette, er denne unit skabt til at gå direkte efter Greater Daemons og Daemon Princes. Disse fjender er i blandt de mest magtfulde dæmoner, og Nemesis Dreadnought unit'en er ganske fint påklædt til at give dem kamp til stregen. Nemesis Dreadnought kan blive personliggjort yderligere med et væld af forskellige muligheder inden for våben og to forskellige hoveder til den Space Marine der bor i rustningen.

En army af Daemon Slayers

Grey Knights er skabt til at bekæmpe dæmoner. Derfor er de også nogle af de bedste til at gøre netop dette. Deres styrker ligger i deres overordnede gode evne til at kæmpe i medium range. Det betyder at de både er både til kamp på afstand og i nærkamp. Army'en har adgang til rigtig mange psychic units, hvilket bestemt også er et plus for dem. Deres svaghed ligger i én af deres styrker: De er en lille army. Elite, men lille og dens units er dyre i power level points. Men med deres muligheder inden for upgrades og deres generelle mobilitet, er Grey Knights stadig en rigtig formidabel army at spille med.

Grey Knights Codex

Grey Knights Codex er et must-have hvis du skal starte med en Grey Knights army. Codex'en giver dig adgang til de regler, du skal bruge for at spille med army'en, samt dybdegående beskrivelser af hvem Grey Knights er, deres historier og hvilke strategier de favoriserer.

Grey Knights Combat Patrol Box - Så kan du bedre bekæmpe Daemons

Med denne Grey Knights Combat Patrol Box har du enten mulighed, som ny spiller, at skabe en army der består af 25 points i power level, eller at tilføje 25 power level points til din allerede eksisterende hær. Grey Knights Combat Patrol Box indeholder:

 

1x Librian i Terminator Armor

1x Nemesis Dreadnought

5x Grey Knights Brotherhood Terminators (kan også bygges som Paladins)

5x Grey Knights Strike Squad Marines (kan også bygges som Interceptor, Purifier og Purgation Squads)