Genestealer Cults

Warhammer 40k Genestealer Cults - Hvem er de?

En Genestealer Cult er typisk og oftest en gruppe af mennesker, der har truffet en beslutning om, at tilbede Genestealers sammen. Ikke blot det, men Tyranid Genestealer er faktisk dem, der har skabt kulten og dem der står for lederskabet over dem. De får deres kultmedlemmer til at blive mere monstrøse, mens de tilbeder en gud, der i virkeligheden er The Tyranid Hive Fleet.

Broderskabets mennesker er meget forskellige når det kommer til hvor muterede de er. Nogle kan stadig infiltrere det normale samfund i Warhammer 40k universet mens andre er nødt til at skjule sig for menneskeheden fordi de næsten ligner tyranidder selv. Jo højere ens generation er, jo mere minder man om et menneske. Der er fra generation 0 og helt op til 5. generation.

Genestealer Cult units

Atalan Jackals er neophytes af fjerde generation, hvis pligt det er, at scoute en planet for mulige steder hvor de kan infiltrere og infestere befolkningen med deres gener og trosretninger. De er lynhurtige på deres bikes og er bygget til, at kunne manøvrere meget let rundt på krigsstien. En unit, der bestemt er dét værd, at have med i din army.

Disse Neophyte Hybrids er en unit bestående af Neophytes af tredje og fjerde generation. Det er denne unit, der er flest af i en Genestealer Cult army, for de kan nemt infiltrere andre factions. De er nemlig velsignede med større udholdenhed og styrke, men de ser stadig menneskelige ud. Derfor bliver de oftest ikke lagt mærke til, før angrebet mod modstanderen allerede er sat i gang.

En army af alien-tilbedere

Som en army er Genestealer Cults største styrke at de har så mange variationer og at du kan bruge mange forskellige strategier til dem. De er både gode på afstand og i nærkamp.

Dog har de svært ved at modstå tanks og Space Marines fordi de er lidt mindre hårdnakkede imod skade generelt og fordi de ikke selv giver super meget skade. Men overordnet er de en super god army fordi både giver mulighed for så mange variabler og fordi de har nogle fantastiske special characters.

Genestealer Cults Codex

Til når du starter din Genestealer Cult army, er en god start, at få fat i deres Codex. Codex'et indeholder nemlig alle de unikke regler der skal til for at benytte sig af denne army i et spil. Dertil indeholder Codex'et dybdegående baggrundshistorie på Genestealer Cults, samt hvilke strategier de bruger for at overtale planeter, Datasheets og fantastisk artwork.

Genestealer Cults Combat Patrol Box

Hvad end du er ny til Warhammer 40k spillet, eller om du allerede har spillet det, så er Genestealer Cults Combat Patrol Box til dig, som enten ønsker at starte en ny army på 25 power level points, eller til dig som har lyst til at udvide din allerede eksisterende army. Combat Patrol Box'en indeholder:

 

1x Magus

1x Goliath Rockgrinder (kan også bygges som en Goliath Truck)

5x Aberrants

5x Acololyte Hybrids (som også kan bygges som Hybrid Metamorphs)

20x Neophyte Hybrids