Bright Lights

Bright Lights - Flesh and Blood

Bright Lights er 2023 Flesh and Blood efterårs udgivelse, som udvikler på Mechanologist klassen med fokus på nye muligheder og helte. Sættet finder sted i den moderne og hurtigt udviklende by, Metrix, hvor alt handler om opfindelse og forbedring. Folket stræber efter muligheden om at blive mere; og deres opfindelser er hvad Bright Lights nu giver os af nye muligheder til Flesh and Blood!

Bright Lights Flesh and Blood Produkter

Flesh and Blood Bright Lights sættet kommer med følgende produkter:

Expansion Slot med reprints og nye muligheder

Bright Lights introducerer et nyt Expansion Slot, hvor der bliver mulighed for at åbne både reprints og nye kort fra andre klasser end mechanologist. Expansion slot kort vil udskifte en token i hver 15. booster pakke ligesom Coldfoil kort har i tidligere sæt. Expansion slot kort er derfor high rarity kort, som har af formål at:

  • Fortælle noget om den nuværende historie i Rathe.
  • Lave nye kort til diverse heroes som ikke ellers er i fokus i Bright Lights.
  • Og reprinte eftertragtede kort såsom Fyendal's Spring Tunic.

Når man drafter og spiller sealed fjernes expansion slot kortet fra pakken og spilles ikke med, ligesom man har gjort med Coldfoils fra de seneste sæt.

Nyt Equipment - EVO

Bright Lights introducerer det første equipment, som starter i ens deck i stedet for arenaen! Denne type equipment kaldes for EVO equipment og bruges til at transformerer ens BASE equipment til nye højder. Se for eksempel Evo Steel Soul Memory, som kan transformerer dine BASE equipment til et temper 3 equipment, som også forøger din intellect! Udover selve EVO equipmentet er der også kort, som har synergi med det. Se herunder Terminator Tank, som bliver bedre og bedre at spille, alt efter hvor mange EVO equipment du har fået spillet.

Bright Lights kommer også med en række nye hero kort, som hver bruger de nye evner og strategier på en unik måde. Se Teklovossen, Esteemed Magnate; den nye hero der gerne vil bruge EVO equipment.

Åben, bland og spil med 3 boosters!

Med Bright Lights booster pakker er det muligt at spille på en helt ny måde, som ikke kræver andet end 3 bright lights booster pakker! Man åbner bare 3 boosters, tager tokens fra, blander kortene sammen og spiller med dette deck uden at ændre på noget eller tage kort fra. 

Dette er en nem måde at spille et par spil Flesh and Blood, da det ikke kræver andet en 3 Bright Lights booster pakker for at få sig startet. Med 6 boosters kan både du og en ven lave et deck og derved prøve spillet af sammen på hurtig og billig maner.

Bright Lights Prerelease

Bright Lights har prerelease den 1. oktober i vores butik i Ikast. Se mere om begivenheden ved at klikke her!

Bright Lights Prerelease fungerer en smule anderledes en tideligere sets grundet dets begrænsning fra flere klasser til udelukkende mechanologist. Bright Lights har derfor de følgende ændringer:

  • Man bruger kun 4 boosters i stedet for 6 til at bygge sit deck
  • Deck størrelse har et maksimum på 40 kort (og stadig et minimum på 30)

Bright Lights Release og andre events

Bright Lights har release event i vores butik den 6. oktober. Se mere om begivenheden på vores facebook side ved at klikke her.

Derudover afholder vi ugentlige armory events om tirsdagen klokken 18:00. Se også mere om disse events samt format på vores Facebook side.