Death Guard

Warhammer 40k Death Guard - Pestilens Chaos Marines

Én af de oprindelige forræder-legioner i Warhammer 40k universet. Death Guard er en større gruppe af Chaos Marines der tilbeder Kaosguden Nurgle. Nurgle er guden for pestilens og sygdom og alle hans udvalgte er derfor for evigt syge, men samtidig nærmest udødelige. De spreder deres sygdom hvor end de går og er generelt nogle væmmelige typer, som man ikke har lyst til at slås med. Og Death Guard er den værste modstander du kan komme op imod i Warhammer 40k universet, når det kommer til Nurgles udvalgte.

Før Death Guard blev til Chaos Marines var de en del af 20 legioner, skabt af Gudekejseren selv. De var vidt og bredt anerkendt som den mest hårdnakkede og stærke legion. Men under Horus Kætteriet valgte de den forræderiske side og endte med at falde til Kaos.

Death Guard units

Mortarion er en unik unit, fordi han er Primarch'en af Death Guard legionen. Mortarion er den absolutte leder og han er den stærkeste Daemon Prince af Nurgle, kendt under navne som "Prince of Decay" og "Lord of Death". Med sin kæmpestore, rustne le, som er kaldt "Silence" og hans ældgamle energipistol, der går under navnet "The Lantern" flyver han ind på kampsletten og udsletter nådesløst sine modstandere. Hans store, halvødelagte vinger og den sværm af død der følger ham gør det tydeligt når denne gamle forræder ankommer i kampen mod Imperiet.

Denne unit af Death Guard chaos marines går under navnet Plague Marines. De er din gængse soldat på krigsstien og de er alt andet end pæne at se på. Plague Marines var engang hårdnakkede og stærke Space Marines, men nu er de noget anderledes. De er sygdomsramte i så stor en grad, at man nærmest ikke kan genkende dem længere. De er helt igennem ødelagte af den pestilens der raserer gennem deres kroppe, men overraskende nok er deres antal kun vokset igennem deres tid under Nurgles kære hånd. Unit'en er bevæbnet med en stor række af forskellige våben såsom bolt guns, plague knives, bubotic axes og heavy plaguespewers. Hvor end denne unit går, bringer de sygdom og død med sig.

En sygdomsramt og nær udødelig army

Som en army er Death Guards største fordel, deres styrke imod skade fra modstanderen. De er ekstremt tough og der skal rigtig meget til før en unit dør. De er rigtig gode i nærkamp og kan nedsænke modstanderens units i toughness, hvilket er en kæmpe fordel for dem.

Til gengæld er de ikke nær så mobile som andre chaos marines eller bare generelt andre armies for den sags skyld. De har også begrænsede mængder af våben til lang afstand, men med deres assortiment af Plague Weapons og characters der kan give buffs til de forskellige units, samt deres generelle store mængde af toughness er de stadig en meget stærk army til spilleren der ønsker at fokusere på sin armys toughness.

Death Guard Codex

Death Guard Codex er bogen til dig, der ønsker at spille med en Death Guard army. Codex'et giver dig indblik i hvilke regler, du skal bruge, når du spiller denne army, samt et godt indblik i hvilken kultur, historie og beskrivelser af de forskellige unikke units, der er en del af Death Guard. Death Guards historie har en stor del af gøre med Horus Kætteriet, så du får også et mindre indblik i, hvilken rolle de havde under denne store historiske begivenhed.

Death Guard Combat Patrol Box - Muligheder for alle spillere

Med denne Death Guard Combat Patrol Box har du enten mulighed, som ny spiller, at skabe en army der består af 25 points i power level, eller at tilføje 25 power level points til din allerede eksisterende hær af Plague Marines. Death Guard Combat Patrol Box indeholder:

 

1x Typhus

1x Biologus Putrifier

7x Plague Marines

30x Pox Walkers