Drukhari

Drukhari i Warhammer 40k - Eldars svar på onde pirater

Hos Aeldari racen eksisterer en gruppe af Eldar der er meget anderledes end resten. Drukhari bliver de kaldt hos deres egen race. Men mennesker kalder dem Dark Eldar. De er mørke, onde væsner. Væsner der nyder at se deres fjender lide. De lever lige som Aeldari racen levede før kaosguden Slaneesh blev født og dommedagen for deres race skete. Ikke nok med det, så har de taget deres levevis til nye højder. De er ikke en fjende, du har lyst til at møde på slagmarken, for de er ondskabsfulde.

Drukhari army - væsner af mørke og hedonisme

Lige som resten af Aeldari racen, er Drukhari en meget mobil army. De er hurtige, effektive og har stærke våben og relics. Til gengæld benytter Drukhari racen sig ikke at psykiske evner, så derfor har deres army heller ikke adgang til dette, hvilket kan ses som en stor hindring for nogle spillere. De har heller ikke samme udholdenhed som f.eks Space Marines, men med deres mobilitet og effektive tropper er de stadig én af de stærkeste armies i Warhammer 40.000 9. edition.

Typer af Drukhari

Hos Drukhari racen findes der adskillige forskellige typer af Dark Eldar. Din army vil bestå af forskellige typer af tropper, elite krigere og seje transportmidler, såsom disse:

En Kabalite Warrior er din typiske Drukhari fodsoldat. Disse krigere har fokus på fart og styrke, men er meget mere offensive end de er defensive. Til gengæld har de en styrke i deres tal, for en gruppe af disse krigere består ofte af 5-20 soldater, der lettere vil være i stand til, at nedkæmpe en mindre gruppe af f.eks Space Marines. De er udstyret med et våben der kaldes for en Splinter Rifle. Dette våben affyrer små krystaller, der indeholder stærk gift.

Deres rustninger er lette bodysuits, der ligner, at de ikke vil kunne tage et skud fra en pistol. Men det kan de. Med mobilitet og en rustning, der kan håndtere beskydning er en Kabalite Warrior en frygtindgydende soldat at slås mod.

En Drukhari Raider er et unikt transportmiddel for Dark Eldar racen. De benytter dette transportmiddel til at køre ekstremt hurtigt rundt på slagmarken. Transportmidlet har skydevåben installeret, samt skarpe kanter og knive fastmonteret. Hvad end det er på afstand eller tæt på, så er dette transportmiddel ikke særlig rart at møde i en kamp.

Drukhari Codex

Et must-have til din Drukhari army, da denne forklarer deres unikke regler, historie og kulturaspekter. Drukhari Codex tilbyder et indblik i hvordan Dark Eldar racen slås, hvad de er for et folkefærd og hvad deres styrker og svagheder er. 

Drukhari Combat Patrol Box - alt i én løsning

Med Drukhari Combat Patrol Box får du en én i alt løsning når du starter ud med denne army. Boxen har adskillige miniatures til lidt af hvert og giver dig en solid kickstart til Warhammer 40.000. Drukhari Combat Patrol Box indeholder:

 

1x Archon

10x Kabalite Warriors

5x Incubi

1x Ravager

1x Raider

1x Transfer sheet