Officio Assassinorum

Warhammer 40k Officio Assassinorum - professionelle tempel assassins

Officio Assassinorum er et agentur af snigmordere, der kommer fra forskellige, hellige templer. Dette agentur har ét formål i deres arbejde: Og det er, at udrydde modstand. Dette gøres ved at infiltrere venner såvel som fjender, at tage større mål ud af spillet. Disse assassins er hårdt trænede til dette formål og organisationen er frygtet blandt både allierede og fjender fordi Officio Assassinorum kan have en tilstedeværelse hvor som helst og når som helst. Og når de aktivt beskytter Imperiet med deres mange talenter inden for snigmord, fejler de meget, meget sjældent. Nogle af dem ser man slet ikke før det er for sent. Andre bliver sendt skrigende ind i fronten, for at give en tydelig besked til fjenden: Os kan du ikke vinde over.

Officio Assassinorum units

Inden for Officio Assassinorum findes der adskillige forskellige typer assassins. Disse unikke units har ofte hvert deres egne specialer der giver dem arbejdsområder i forskellige domæner. Herunder er et overblik af de mest unikke assassins og deres respektive styrker og talenter.

Culexus ordenen er en orden, der udelukkende består af assassins der besidder Pariah genet. Dette betyder, at de rent funktionelt er anti-psykers. De bliver kaldt untouchables af selv samme grund og måden, deres gen fungerer på er, at hvis en psyker kommer i nærheden af denne type assassin, så fungerer psykerens kræfter pludselig ikke længere. Selv de mennesker, der ikke er psykers bliver ramt af denne skrækindjagende og ubehagelige aura, der får de fleste til at føle et dybt og indestængt had til disse sjæleløse assassins.

Eversor templet er Officio Assassinorums mest magtfulde våben, for templet "træner" mennesker til at blive intet andet end et våben af komplet masseødelæggelse. Der er ingen snak om infiltration eller om at gå stille med dørene for en Eversor Assassin. En Eversor Assassin bliver for det første trænet til at være det ultimative våben, hvilket betyder at de teknisk set er en one-man army. Deres kunnen er langt over det normale menneskelige niveau og deres træning består tilmed i at gøre dem så ubarmhjertige som overhovedet muligt. Når deres træning er gennemført vil de få implantater sat i deres hjerner, der kun gør dem endnu mere umenneskelige. Eversor Assassins bliver sat i brug når der er oprør på planeter og Astra Militarum ikke har mulighed for at svare igen med en hær. Og de er uhyggeligt effektive til at rive al modstand fra hinanden.

Vindicare Assassins er ekstremt professionelle assassins der tager deres mål ud med brug af snigskytterifler der indeholder special-ammunition. De kan vente i dagevis på deres mål, liggende komplet stille i deres sniper-reder og er i stand til at ramme deres mål lige præcis hvor de ønsker det. En Vindicare assassin er ubarmhjertig, iskold, beregnende og nægter at fejle sin opgave. De stopper ikke, før deres mission er udført til perfektion.

Callidus Assassin

Callidus templet består udelukkende af kvinder, der er trænet i at infiltrere enhver faction uden at have den mindste modstand. De er så gode til at udklæde sig som en anden person end den de egentlig er, at de uden problemer kan påtage sig en helt andens persona. En Callidus assassin bliver ekstremt sjældent opdaget sit job og når de beslutter sig for at tage deres mål helt ud af spillet, gør de brug af et arsenal af våben bestående af blandt andet et C'Tan Phase Sword, der bruger teknologi fra Necrons. Dette sværd kan skære igennem nærmest alt fordi det kan gøre solidt og derefter ulegemlig. Dette betyder at en Callidus assassin kan vælge at forbipassere fjendens rustning og gå direkte efter mennesket inden under. Derudover har de en Neural Shredder, som er en short range form for pistol hvis skud går direkte efter hjernens neurale funktioner. Dette er mere eller mindre en komplet dødsdom, selv for en tyranid eller en Space Marine, for rustning betyder intet mod dette hæslige våben.

Gode tilføjelser til en eksisterende army

For sig selv er Officio Assassinorum ikke en army. De er ganske enkelt for fåtallige og ville blive overmandet udelukkende i tal. Men de kan til gengæld tilføjes til en anden eksisterende army og vil da være ekstremt gode specialister, der kan give din eksisterende army en fantastisk mulighed for at tage specifikke mål ud fra din modstanders army. De er absolut dødsensfarlige og svære at fjerne fra bordet fordi de er så hurtige og effektive.