Leagues of Votann

Warhammer 40k Leagues of Votann

Leagues of Votann er en faction bestående af dværgelignende folk der kalder hinanden for Kin. Deres leder er en form for kunstig intelligens der kalder sig for Votann hvilket for nogle af de andre racer kan ses som forkert og forbudt. Faktisk har de også en del robotter, der er komplet sentiente. Disse kaldes Ironkin og de bliver set som ligemænd i dette samfund af småfolk.

Leagues of Votann er enten anerkendt som Abhumans - et væsen der er menneskeligt, men ikke på lige fod med mennesker - eller aliens. Og menneskeheden bryder sig ikke om aliens. Dette betyder, at Leagues of Votann ofte bliver set meget ned på, hvilket de ikke bryder sig om.

De er teknologisk længere fremme end de fleste af deres allierede og fjender, så de er mere end bare værdige modstandere i en kamp.

Kin eller Squats - Fremtidsdværge i rummet

De bliver kaldt Kin blandt deres egne. Mennesker har valgt at kalde dem Squats. Men Leagues of Votann hader dette øgenavn. De er mindre end normale mennesker, og de har alle sammen det til fælles, at de er kloner. De er stærkere end mennesker og er faktisk på grænsen til at kunne måle sig med Space Marines i rå styrke, men selvom de er kloner, så er de ikke identiske. Nogle Kin ligner mere mennesker end andre, mens enkelte Kin har en anderledes skelet-struktur i deres hoveder. Det kan nærmest ligner, at de har revner i huden. Dette bliver ikke set ned på i Kin samfundet.

 

Dertil er de mere resistente over for radioaktivt materiale og psykiske kræfter. Kaos mærker dem ikke i samme høje grad som det gør for mange andre racer, så det er yderst sjældent at man ser en Kin blive muteret.

Leagues of Votann characters

Uthar the Destined er en magtfuld character der bærer relics i kamp og leder fra fronten. Han er udvalgt fordi han har en større skæbne end de andre Kin. Han bærer et sværd der kaldes Blade of the Ancestors og er klædt i den bedste rustning, som han stolt bærer med sig på slagmarken, hvor hans styrke får selv den mest frygtløse fjende til at skælve.

Grimnyr er Kin der er erklæret Living Ancestors i deres samfund. De er det tætteste, man kommer på en normal psyker, men samtidig er de noget anderledes, da det er teknologisk baserede psykiske energier, som disse frygtindgydende Kin er født med. De er i stand til at lave psykisk aktive barrierer til at beskytte deres fæller med.

En lille, men stærk army

Som en army, er Leagues of Votanns største styrke deres teknologiske krigsførsel. De er ikke vanvittigt hurtige, men de har stabile og stærke skydevåben og får de først lov til at komme fremad, så stopper de ikke, da de er nogle hårdnakkede småfolk. Med deres teknologiske barrierer og stærke rustninger, er det svært at få dem ned med nakken.

Leagues of Votann Codex

Leagues of Votann Codex er en bog der indeholder kultur, historie og militære holdninger fra denne faction af Kin. Det er en rigtig god idé, at få fat i dette Codex, da det ikke kun giver dig et indblik i hvem Leagues of Votann er, men det indeholder også information om hvordan de fungerer som en army.

Leagues of Votann Combat Patrol Box - En ny army?

Hvad end du har besluttet dig for at starte ud i Warhammer 40k med denne army, eller om du ønsker tilføjelser til din allerede eksisterende Leagues of Votann army, så er deres Combat Patrol Box lige noget for dig. Combat Patrol Box'en indeholder:

 

1x Uthar the Destined

5x Cthonian Berserks

3x Hernkyn Pioneers

10x Hearthkyn Warriors

1x Leagues of Votann transfer sheets (indeholder 555 transfers)