Everfest

Everfest - Flesh & Blood

Træd nærmere, træd nærmere! Det bedste show i Rathe kommer til en by nær dig! Everfest er et supplementary booster-sæt, designet til at udvide det constructed play med nye kort til hver hero i spillet.

Indenfor Everfest-karnevallets travle område er al mode inden for kunstnere, kræmmere og boltrede sjov at finde. Vil du finde sjov, berømmelse eller held i karnevalsslottet i din Everfest-booster-pakke, eller måske indtage scenen og blive stjernen i showet?

Hvad er Everfest?

Everfest er et omrejsende karneval med 100 vis af telte, boder og attraktioner. Everfest rejser rundt i hele Rathe og er højt elsket af mange.

Et af de mere populære områder i Everfest er Maela, en samling af telte, hvor spåkoner, seere, orakler og andre okkulte spådomsrelaterede attraktioner holder til. Folk fra Maela området er kendt for deres mystiske og forunderlige talenter, og de udfører tricks, illusioner og tryllerier for Everfest gæster, der kigger forbi.

Et andet vellidt område i Everfest er Valdur, hvor gæster kan se stærke mænd optræde og arbejde med deres dyr. Om det er kæmpe store Fianna eller voldsomme og intense Vitre’o, så elsker gæsterne de veltrænede dyr, som stolt optræder og høster store bifald og klapsalver fra tilskuerne. Generelt er der alt i Everfest, hvad hjertet kan begære.

Det rejsende cirkus er hjem for mange, og når Everfest slår teltpløkkerne i, hejser flaget, tænder lyset og slår dørene op, så mødes de mange gæster af den store passion og lykke, der kommer fra Everfest-folket. I luften svinger artister i trapezer, linedansere med silkebånd danser mellem teltene, udbryderkonger og stuntmænd får gæsterne til at holde vejret, mens ild og knive jongleres og sluges bag dem. Lige meget, hvor du kigger hen er der lys, optræden, smil og klapsalver.

A World First! - Everfest

Everfest fortsætter med at sætte fokus på de stærke miljøtemaer i Aria, og sætter bæredygtighed i centrum som verdens første fuldproducerede trading card game med fuldt genanvendelige papirindpakninger!

Papir boosterindpakning i produktionsskala har været undervejs i mange år. I partnerskab med Cartamundi er vi stolte af at være branchens førende inden for materiel bæredygtighed til trading card game spilindustrien.

Fra og med Everfests første udgave vil Flesh and Blood boosterpakker fremstillet hos Cartamundi Belgien bruge papirindpakninger, når det er muligt. Vi sigter efter, at alle Flesh and Blood boostere i sidste ende bruger papirflowwraps, men det vil tage noget tid for alle vores producenter at implementere denne ændring. Som sådan bør fans forvente, at nogle fremtidige Flesh and Blood booster-pakker fortsat vil have plastik flowwraps.

100 % af Everfests first editon har papirindpakning, og vi er stolte af det!

Vigtige datort for Everfest

Release date 4. Februar 2022

Card preview season starter 24. Januar 2022

Produkt Konfiguration - Everfest 1st edition

  • 198 card set (1 Fabled, 3 Legendary, 45 Majestic, 61 Rares, 88 Commons)
  • 10 cards per pack, 24 packs per display, 4 displays per case.
  • Designed to expand constructed play.
  • Contains new cards for every hero in the game.
  • Contains cold foils.
  • Industry first fully recyclable paper booster wrappers.