Necromunda

Hvad er Necromunda?

I skyggen under de massive hives boer der milliarder af mennesker. I det værste forhold du kan tænke dig til, iblandt dem kæmper klaner og bander for kontrol over de få ressourcer som er til rådighed på overfladen. Planeten er feudalsamfund og bliver kontrolleret af huse og klaner. Alt fra mad produktion til luft beholdning bliver styret af dem.

Hvor du som spiller kom ind, er som en mindre bande, der prøver at finde deres vej i denne verden. Om du sværger troskab til et hus eller vælger en anden vej frem ad den sociale rangstige. Det er helt op til hvad gang du vælger.

Hvor skal man starte?

At starte dit gang adventure i Necromunda kan virke overvældende. Games Workshop har dog gjort det nemt at starte og lavet et Necromunda boxset, ved navn Hive war. Dette Box inkluderer alt hvad der skal bruges. For en god start i kampen om ressourcerne.

Warhammer Necromunda hive war inkludere følgende:

20 figurer i alt herunder

10 - Escher gang medlemmer

10 - Delaque gang medlemmer

Bredt omfang af moduleret terræn

En dobbeltsidet spilleplade

Tokens, terninger, kort og opsætning guides til spillet.

En 104 siders regelbog

Med baggrundshistorie om Necromunda planeten

Baggrundshistorie om de store huse og klaner der styrer Necromunda.

Forskellige scenarier at spille igennem

Regler for våben og gang creation

Hvis du har spillet andre warhammer spil, så kommer de følgende til at virke bekendt. Man spiller forskellige gamemodes. Campaign, single skirmish eller turnering.

De her gangs spiller mod hinanden på spilleområdet, og der bruges terninger til at afklare hvad rammer og misser. 

Så det er meget lige til og minder meget om de andre warhammer games.

Alle regler kan findes i Rulebook Necromunda.

Der hvor spillet begynder at blive komplekst er credit systemet. Hver start får man et antal af credits man kan på bruge på sin gang. Hvad du giver dine gangkriger af våben, er helt op til dig. Mulighederne er store for at skabe en gang i dit image.

Maling og samling


Alt hvad du skulle få brug for, når du skaber din gang. Kan findes under vores Maling og tilbehør sektion. Her findes der malinger fra Citadel. Både base, contrast, layer farver, også primer, shades og pensler kan findes her.

Dette kan godt virke forvirrende i starten. Så derfor giver det mening at kigge på så kaldte paint guides. F.eks. linker vi her en Necromunda paint guide af youtube kanalen: Tabletop painter.

Her bliver der gennemgået hvordan man kan gribe det an. En step by step guide til hvordan Tabletop painter bruger farverne og hvad for nogle pensler.
Disse videoer kan ses mere som inspiration. Mulighederne er endeløse og kun din egen fantasi sætter grænser for hvordan du påtænker dig at udsmykke dine miniaturer.

Hold øje med Next Level Games.  sociale medier for flere nyheder om Warhammer og Games workshop.