Wilds of Eldraine

Wilds of Eldraine - Magic the Gathering - Landet af eventyr

I Magic the Gathering sættet Wilds of Eldraine vender vi tilbage til landet af eventyr og fabler, som vi først besøgte tilbage i Throne of Eldraine sættet i 2019. I og med at sættet omhandler et tema af klassiske eventyr og historier, kan vi forvente en masse referencer og troper, fra hvad vi allerede kender: massere af riddere (ting til 'knight' tribal decks), noble, konger og dronninger, adventure kort, food og massere af mere i samme stil. 

Wilds of Eldraine udkommer den 1. September, men forudbestil allerede det nye sæt nu!

Wilds of Eldraine produkterne

Wilds of Eldraine Prerelease, Commander aftener, store championship og flere events!

Der er massere af muligheder for at spille med Wilds of Eldraine i vores butik i Ikast! Vi har ugentlige commander aftener om fredagen, hvortil specielle events afholdes forskellige lørdage og søndage. Kom for eksempel til WIlds of Eldraine prerelease den 2. eller 3. september! Følg disse begivenhder i events kategorien ved at klikke her eller på vores facebook side ved at klikke her.

Wilds of Eldraine mechanics

Selvom vi endnu ikke kender de specifikke mechanics fra Wilds of Eldraine, kan vi forvente, at de reflekterer det eventyrfyldte tema. Det kan nemt tænkes, at en eller to af evnerne fra Thrones of Eldraine (det sidste sæt på Eldraine) vender tilbage, for eksempel adventure evnen, som giver creatures muligheden for både at være instants/sorcery kort og creatures på samme tid! Se Bonecrusher Giant og Lovestruck Beast herunder. Derudover kan det også tænkes, at food temaet vender tilbage. Se Gilded Goose kortet fra Throne of Eldraine.

Selvom en eller flere evner helt sikkert vender tilbage, kommes der højst sandsynligt også noget helt nyt, som ændrer Wilds of Eldraine fra det tideligere sæt Throne of Eldraine. Følg med i nye kort og evner ved at klikke her.