Game Air - Vallejo

Game Air - Vallejo

Game Air er rækken af ​​akrylfarver til airbrushing, specielt designet af vores eksperter sammen med professionelle modelbyggere til at male alle dine Fantasy, Wargames og Sci-Fi figurer og modeller.

Serien er udviklet til at opnå to formål: at bevare de mest populære nuancer og at tilbyde nye farver, der tillader brugen af ​​BSL kromatisk grupperingssystem (Base, Shadow og Light).

Udvalget af Game Air og Game Color er perfekt kompatible; farverne er identiske i begge formuleringer, hvilket gør det muligt at kombinere brugen af ​​farver i både airbrush- og børsteapplikationer.

Den nye formel øger ultrafin pigmentbelastning, forbedrer opaciteten og giver enestående vedhæftning på tidligere grundede overflader af plastik-, harpiks- eller metalfigurer og -modeller.

De kan bruges direkte med en airbrush og er hurtigttørrende og giver en selvnivellerende mat finish.

Den nye r-PET (genanvendt/genanvendelig) plastikflaske er fuldstændig gennemsigtig, forbedrer farvevisualisering og øger AV's engagement i bæredygtighed og miljø. Ud over den nye flaske indeholder den nye låg en sikkerhedsforsegling.

Metallisk og fluorescerende: Game Air-serien inkluderer ikke metalliske eller fluorescerende farver, fordi disse referencer er tilgængelige i Game Color-serien, og deres formel tillader direkte brug med en airbrush.