Aeldari - Craftworlds Eldar

Craftworld Aeldari i Warhammer 40k

Aeldari er en race af aliens, der tror, at de er over alle andre i Warhammer 40k universet. Og det er med god grund at de har den overbevisning, for de er så elegante i både væremåde, kropsholdning og udseende. De ligner lidt elvere, med deres spidse ører og højde, samt porcelænsfine hud, men man skal ikke lade sig snyde af deres fine udseende. De er formidable krigere, der er næsten umulige at besejre på grund af deres overnaturlige fart.

Aeldari har dog nogle skeletter i skabet. Før nutid havde de mere magt end nogle andre racer og de levede et liv i nydelse. De var dekadente og de havde nærmest ingen stopklods.

Dette endte i fødslen af Kaos guden Slaneesh og Aeldaris dommedag opstod. Hvor de før var udødelige og blev genfødt eller lod deres sjæle gå til efterlivet, er de nu fordømte til, at deres sjæle vil leve i evig pinsel når de dør. Derfor er Aeldari nu blevet til en meget bitter race, der kun kan se til mens menneskeheden har taget deres plads som mestre af rummet.

Aeldari sub-racer

Craftworld Eldar - Asuryani

Som udgangspunkt eksisterer racen Asuryani som også kaldes Craftworld Eldar. Disse Eldar flygtede ved Aeldariernes dommedag, på gigantiske rumskibe, som også kaldes Craftworlds og de lever mere eller mindre med deres gamle historier og traditioner. De var også den sub-race der forsøgte at opnå frelse ved at angre deres handlinger kort før dommedagen.

De har formået at redde deres sjæle ved brugen af sjælestene. På denne måde skjuler de deres sjæle fra Slaneesh når de dør.

Derudover eksisterer der Harlequins, som er de mest sære Eldars, kendte for at de bærer masker og tilbeder Den Grinende Gud. De er meget akrobatiske krigere og så er de ekstremt farlige, fordi de ofte dukker op ud af ingenting, besejrer deres fjender lynhurtigt og forsvinder omgående efter.

Drukhari er en race af Eldar der har besluttet sig for, at jo mere hedonistiske de kan være, jo bedre bliver det for dem, når de bliver taget af Kaosguden Slaneesh. De er sadistiske pirater og selvom deres natur er en helt anden end Craftworld Eldars og Harlequins, så er de stadig lige s intelligente og mobile som resten af Eldar racen

En overlegen army

Craftworld Aeldari er en army, der kræver en god mængde planlægning at spille. De har specialiserede units, og deres styrke ligger mest i deres psykiske kræfter og deres evne til at undgå skade. De er meget mobile og manøvredygtige, men de er til gengæld ikke lige så stærke når de ikke undgår skade og de kan også være lidt begrænsede i forhold til deres units. Men husker man på at planlægge i forhold til deres styrker, så har man en formidabel army af smukke Eldar krigere.

Aeldari characters

Denne Eldar er et avatar af guden Khaine, en mægtig og overlegen kriger, der inspirerer et krigerisk raseri omkring alle de Eldar, som den omgiver sig med. Den er stærk i nærkamp og fjenden har tendens til at løbe fra den i skræk og frygt.

Et Eldar aspekt af døden. Maugan Ra ligner lidt døden selv og har en enorm le som han skyder store discs med. Han er farligst fra afstand og er en frygtindgydende fjende at møde på slagmarken, som han høster de døde sjæle.

Aeldari Codex

Craftworld Aeldari Codex giver et unikt indblik i Aeldariernes historie, deres kulturer, deres våben og deres strategier. Det er en god start, at få fat i deres Codex hvis du ønsker at starte ud med en Craftworld Aeldari army, da du får al den information du har brug for i denne bog.

Aeldari Combat Patrol Box - En god start

Lige som at det er en god idé af få fat i deres Codex, er det også en rigtig god idé at overveje at købe deres Combat Patrol Box. Craftworld Aeldari Combat Patrol box indeholder et væld af forskellige miniatures, der inkluderer:

 

1x Farseer

1x Wraithlord

6x Windriders

10x Guardians (disse har forskellige måder de kan blive bygget på)

2x Aeldari Transfer Sheets