Imperial Knights

Warhammer 40k Imperial Knights - enorme krigsmaskiner

En Imperial Knight er én af de få typer exoskeletter, der kan hamle op med en Space Marine. Disse krigsmaskiner er omkring 9-12 meter høje, og var egentlig oprindeligt bygget til at lave koloni-relateret arbejde. De er sidenhen blevet ombygget til at kunne blive brugt i krig af meget stor skala. Adamantiumplader, som er håndsmedet, er sat fast til skelettet af maskinen og våben er blevet nøje udvalgt. Med denne form for udrustning er Imperial Knights et syn der sender frygt i fjenden og håb hos den allierede. Inden i en Imperial Knight er en adelig fra et nobelt hus der er tilknyttet krigsmaskinerne. Kun denne adelige har tilgang til sin Imperial Knight og dét, at bruge et sådant våben af masseødelæggelse er ikke blot at sætte sig i rustningen og uden videre gå i gang. Det kræver ritualer og det kræver, at brugeren binder sig til selve maskin-ånden i sin Imperial Knight.

Imperial Knight units

En Knight Preceptor unit er en Imperial Knight, der arbejder inden for korte afstande. Den er udstyret med et Reaper Chainsword eller en Thunderstrike Gauntlet og i den anden arm er der indbygget en Las Impulsor kanon. Canix Red er en Knight Preceptor der har svoret evig hævn på chaos legionen Iron Warriors, efter at have været i fangenskab hos dem.

Knight Dominus er en unit, der er større end de andre Imperial Knights. Den har en indbygget dual plasma kerne, der tillader den at benytte sig af frygtindgydende heavy weapons. Dette er selvfølgelig også et gamble, for skulle unit'en blive skadet er der risiko for at den kunne eksplodere, men med udvalget af heavy weaponry har de fleste taget beslutningen om, at det er dét værd.

En army af gigantiske combat walkers

Imperial Knights er en ganske fleksibel army når det kommer til afstand og nærkamp. De har både store Knights og mindre versioner, der arbejde godt sammen og er i stand til at flankere modstanderen. Der er ingen tvivl om at de især er gode når det kommer til nærkamp, med deres Reaper Chainswords. Terrænmæssigt kan det godt være en smule svært for Imperial Knights at navigere rundt og at få en god skudlinje. De har heller ikke lige så stor mulighed for at søge i dækning fordi de er så store, men fordi de er rimelig tough, så denne army stadig stærkt stående med deres enorme krigsmaskiner.

Imperial Knights Codex

Imperial Knights Codex er en bog, der fortæller dig, hvilke regler denne army har. Dertil får du også adgang til deres historie, kultur og strategier, samt artwork af Imperial Knights store, overdådige krigsmaskiner. Dette Codex er et must-have til din forekommende army, og med sit indhold er den så meget mere end blot en regelbog.