Adeptus Mechanicus

Warhammer 40k Adeptus Mechanicus - Hvem er de?

I Warhammer 40k universet fungerer teknologi lidt anderledes. Med en kult af folk fra Mars, der har taget patent på at arbejde på alt hvad der har med teknologi at gøre, er det langt fra alle, der er i stand at operere selv de mest simple teknologiske objekter i Warhammer 40k universet. Adeptus Mechanicus er på mange måder en kult der tilbeder teknologi. De kalder det for The Omnisiah og de er faktisk den eneste faction i Warhammer 40k universet der har tilladelsen til at tilbede denne form for guddommelighed i stedet for selveste Gudekejseren.

De går klædt i røde rober og mange erstatter op til flere kropsdele og organer med mekanisme og forbedrede versioner. Dertil har de også ekstra arme, som er mekaniske og disse er til for at hjælpe tech-priesten i sit job.

Adeptus Mechanicus Units

Skitarii, også kaldt tech-guards er den militære instans, der udelukkende arbejder for Adeptus Mechanicus. Unit'en er bygget til at være krigere og derfor er de en bedre variant af den normale servitor, der nærmest ingen hjernefunktion har. Skitarii har lige præcis nok hjernefunktion til udføre komplekse militære pligter og de har adskillige teknologiske implantater der hjælper dem til at bekæmpe maskinkultens fjender. Når de ser deres fjende, sløver de hverken ned eller er mere hastige. De er konsistente i at jage og destruere al modstand og de er uhyggeligt gode til det. De har integrerede cybernetiske, og højteknologiske våben til at udføre deres pligt med. De kan bygges som henholdsvis Skitarii Rangers og Skitarii Vanguards.

Det ses som en stor ære, at blive forfremmet fra Skitarii til Serberys Raider. Denne form for unit er specialiserede i at tracke fjenden og at være bag fjendens linjer. De er spejdere, der rider ud på deres specialbyggede mekaniske dyr. Deres våben er at assortiment af galvanic carbines, archeo-revolvere og sabler til hvis de kommer i nærkamp. Denne unit er meget frygtet for deres evne til at komme meget hurtigt rundt på slagmarken.

En army af tech-eksperter

Adeptus Mechanicus er rent overordnet en meget stærk army grundet deres evne til at være super versatile på slagmarken. Deres afstandsvåben har rigtig god slagkraft og de har units der er specialiserede inden for nærkamp, så de kan lidt af hvert, hvilket gør det nemmere at skifte strategi midt i et spil. Der er mange regler, at skulle læse op på for at benytte dig af denne army, hvilket, for nogle, kan være meget overvældende, men med deres mange muligheder, er de en spændende army, at benytte sig af.

Adeptus Mechanicus Codex

Adeptus Mechanicus Codex er bogen til dig, der ønsker at spille med en Adeptus Mechanicus army. Codex'et giver dig indblik i hvilke regler, du skal bruge, når du spiller denne army, samt et godt indblik i hvilken kultur, historie og beskrivelser af de forskellige unikke units, der er en del af Adeptus Mechanicus. Du får tilmed et showcase af forskelllige miniatures og muligheder for at læse om hvilke typer objectives, Adeptus Mechanicus begår sig i.

Adeptus Mechanicus Combat Patrol Box - til den tech-glade spiller

Med denne Adeptus Mechanicus Combat Patrol Box har du enten mulighed, som ny spiller, at skabe en army der består af 25 points i power level, eller at tilføje 25 power level points til din allerede eksisterende hær. Adeptus Mechanicus Combat Patrol Box indeholder:

 

1x Tech-Priest Enginseer

1x Onager Dunecrawler

3x Kataphron Destroyers

10x Skitarii Rangers (disse kan også bygges som Skitarii Vangaurds)