Warcry

Hvad er Age of Sigmar: Warcry?

Kæmp for ære og prestige i warhammer boxsettet ved navn Warcry. Vi befinder os i Eightpoints også kaldet allpoints. Her forgår en strid for kontrollen af varanite. Denne ressource er knudepunktet, og dedikeret warbands vil gøre alt for at få fingrene i mere af det. Derved på samme tid opnå Archaons opmærksomhed.

Selve spillet forgår på skirmish-scale. Så hvis du kender til andre Warhammer spil som Warhammer 40k, Warhammer 40k kill team og Warhammer: Age of Sigmar. Så vil du føle dig hjemme her også. Med fokus på narrative play kan dine warbands blive stærkere, opnå nye egenskaber. Så byg din egen warband. Sammensæt 3 til 15 miniature og kæmp mod din rival. Vind dine slag i de forskellige typer af missioner. 

Hvor skal man starte?

Et godt sted at starte er Red Harvest boxset til Warcry. Her får man følgende:

Red Harvest bog. Her i findes reglerne og kampagner man kan spille igennem

Darkoath Savagers. 10 kriger miniature

Tarantulos Brood. 13 edderkop mutant miniature

28-piece scenery set

En dobbeltsidet spilleplade

Tokens, terninger, kort, generelt alle det nødvendige for at starte et game af warcry!

Warcry Red harvest sættet er godt sted at starte, både for den erfarende spiller men også for helt nye til spillet. Dog skal der gøres opmærksom på at alle miniatures kommer ikke farvet, og ikke samlet!

Derfor er det vigtigt at tænke sig godt om når man skal til at starte sit Warcry eventyr. Selvom spillet generelt kan pakkes ud, samles og spilles. Så giver maling mulighed for mere indlevelse i Warcry sættet. 

Alt hvad du skulle få brug, for på din rejse for at skabe det perfekte warband. Kan findes under vores Maling og tilbehør sektion. Her findes der malinger fra Citadel. Både base, contrast, layer farver, også primer shades og pensler kan findes her.
Maling og tilbehør

Hvis alt dette virker forvirrende, linker vi her en video, hvor kanalen Tabletop Skirmish Games maler terrænet fra Warcry red harvest sættet. Videoen kan være med til give en god omgang inspiration til hvordan du kan bære dig ad. Dog er det kun din fantasi der sætter grænserne. 

Her er en anden video fra samme kanal hvor der bliver malet Tarantulos Brood miniaturen. Den er med i red harvest sættet. 

Maling og samling af warhammer Warcry er en hyggelig proces med meget frihed. Derfor kan det være svært at finde hvor man skal starte med inspiration til dine warbands. Derfor er du velkommen til at komme forbi hos Next Level Games. Hvor du kan møde andre spillere som er villige til at lære fra sig eller få inspiration til din næste Warcry warband.