Terninger til Rollespil

Vilde terninger

I nørdens verden er terninger nærmest blevet noget af det vigtigste, at få fat i. De bruges til brætspil, rollespil, kortspil, nærmest over alt og de terninger du normalt finder frem når du spiller med familien er langt fra de typer terninger, du kan finde rundt omkring. Den mest normale terning er D6'eren, som har 6 sider. Det er også denne terning du typisk finder i hjemmet eller på skolen. Men i nørdemiljøet er terningerne blevet virkelig vilde. De kan findes i forskellige farver, størrelser og med flere sider.

Hvad kan de bruges til?

Spil

Du spiller Warhammer Age of Sigmar, men når du skal angribe din modstander, hvad gør du så? Du kaster terningen. Du sidder i et Magic spil og har brug for at huske på hvor meget liv du har tilbage til resten af spillet. Men hvordan husker man det bedst? Man bruger en terning. Terninger kan bruges til rigtig, rigtig mange forskellige spil og de er med til at bestemme om du vinder eller taber. Der er altid stor spænding over chancen for at rulle en 6'er for at komme først.

Rollespil

I rollespil er terninger blevet så vigtige og så integrerede en del af spillet, at man ofte vil føle at noget mangler når man ikke får muligheden for at kaste med terningen. I Dungeons & Dragons benyttes hele sættet af forskellige terninger fra den lille D4 til den store D20'er og det gør rollespillet langt mere spændende, at efterlade det til chancen, hvorvidt du rammer din modstander i kamp eller ej.

Typer af terninger

Der findes rigtig mange forskellige typer af terninger. Normalt kan de fås i samme størrelse som en standard D6, men i dag kan de også købes i både forskellige materialer og størrelser. Til rollespilleren der tager af til mange forskellige rollespil kunne det f.eks være fordelagtigt at få fat i nogle små terninger der er nemme at pakke og tage med, men hvis man derimod gerne vil have det lidt sjovt, kan man også købe store terninger der er rigtig nemme at se på bordet. Dette er også fordelagtigt hvis man ikke har lige så godt et syn.

 

Der findes både normale terninger i plastik og tungere terninger i metal til rollespilleren der kan lide de forskellige følelser der er i et terningekast. Terningerne kan købes i et virvar af farver, fra helt blå til et mix mellem rød og guld. De forskellige designs kan evt. købes ud fra hvilket type rollespil man spiller. Hvis du f.eks spiller en troldmand i d&d, så kunne det give spilleren en sjov følelse, at have et sæt terninger der er lilla eller har en mystisk farvekombination. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvilke typer terninger du har lyst til at købe og det efterhånden kun fantasien der sætter grænser.

Køb dine terninger billigt

Terninger inden for rollespil og andre spil er generelt billige. Du får et fantastisk produkt til en god pris. Alt efter hvilke terninger du køber er der selvfølgelig forskel i hvor billige de er, men generelt er det overkommelige priser for nogle rigtig lækre terningesæt.