Space Wolves

Warhammer 40k Space Wolves - Hvem er de?

Space Wolves. Space Marines iklædt grå power armors med halskæder af tænder fra de vildeste monstre og pelse fra de største ulve. De elsker at slås, de elsker at fortælle historier og så er de de eneste Space Marines der fester på den helt rigtige måde. Med Fenrisian ale, en drink der garanteret slår et normalt menneske ud efter blot et par slurke. Space Wolves holder til på Fenris, en planet dækket i sne og is. Et miljø der nærmest er umuligt at overleve i. Men de trives der og det gør de menneskelige beboere også. Med et så hårdt miljø, skabes der stærke mennesker og nogle af disse kan få den enorme ære, at blive en del af de legendariske Space Wolves. Som et chapter er Space Wolves drastisk anderledes fra alle de andre. De følger ikke rigtigt de samme regler, der kaldes Codex Astartes. Deres hierarki er helt igennem anderledes og måden de slås på lige så. Det er denne rebelske natur, blandet med deres ære, der gør dem til de legendariske krigere, som de er.

Space Wolves Units

En Venerable Dreadnought er en gigantisk krigsmaskine, skabt til krigsudførsel på stor skala. Inden i denne maskine ligger en gammel helt fra et givent chapter, i dette tilfælde, en Space Wolf hvis bedrifter har været glorværdige og store nok til, at selvom Space Wolf'ens krop er knækket, så er hans sind der stadig. Han bliver holdt i live af sin krigsmaskine og hans nye pligter er, at give råd og at kæmpe for sit chapter. En Venerable Dreadnoughts visdom kender ingen grænser og de er højt respekterede krigere hos Space Wolves chapteret.

Skulle en Space Wolf overleve længe nok, kan de få en forfremmelse til Grey Hunter. Grey Hunters er det samme som hvad andre chapters kalder en Tactical Marine. Disse ældre Space Wolves er alsidige og er lige så dygtige i nærkamp som de er på afstand. De er skabt til at kunne tilpasse sig enhver situation og er derfor hurtige til at tilpasse sig hvis miljøet på slagmarken pludselig ændrer sig.

En army af rum-vikinger

Space Wolves bliver ofte kåret til at være de bedste Space Marines hvis man gerne vil have en army der elsker at være i nærkamp. De kan tilpasses til mange forskellige strategier, men de blomstrer virkelig hvis de får lov til at komme tæt på, hvor de andre Space Marines chapters måske er knap så stærke. Derudover er de meget mobile.

Deres units er en smule dyre i spiller-points og strategisk er det bedst at holde sig til én bestemt taktik igennem et spil, men med det i mente, så er Space Wolves stadig svaret på spørgsmålet om, hvilket Space Marine chapter, der vil fungere bedst når det kommer til at være helt tætte på modstanderen.

Space Wolves Codex

Space Wolves Codex er bogen der forklarer alle de regler du skal bruge for at kunne spille med denne army. Udover det, bringer codex'et både en baggrundshistorie for Space Wolves, samt en beskrivelse af deres forskellige units, psykiske evner og relics med mere. Det er en meget god start til dit Space Wolves eventyr. 

Space Wolves Combat Patrol Box - Én ud af mange muligheder

Er du en ny spiller, der ønsker at starte ud med Space Wolves? Ønsker du at afprøve en ny army? Eller spiller du allerede med Space Wolves? Så er deres Combat Patrol Box et rigtig godt valg, da det både giver dig mulighed for en god opstart til et power level 25 spil, samt muligheden for at tilføje ekstra units til en allerede eksisterende army.

Denne Combat Patrol Box indeholder følgende:

 

1x Primaris Lieutenant

1x Invictor Tactical Warsuit

1x Primaris Intercessors

5x Primaris Reivers

2x Space Wolves Primaris Upgrade Frames