Necrons

Warhammer 40k Necrons - ældgamle, udødelige robot-aliens

Necron racen er mere end 60 millioner år gamle. De har i de sidste mange, mange millioner år været i stasis på deres Tomb Worlds - verdener designeret således fordi Necron bor der - og har ventet på det rette tidspunkt hvor de kan få herredømmet over hele galaksen i Warhammer 40k universet. Og det tidspunkt er nu. Necrons er en form for aliens, men de er meget anderledes fordi de robotter og fordi de kan genoplives efter døden. Og netop på grund af disse elementer, er racen én af de farligste når de gælder aliens. De er så gamle og har været væk så længe, at ikke mange kender til dem, men når de vågner, så er der ingen tvivl om, at hele galaksen er i svævende livsfare. Deres Gauss våben affyrer lasers der er i stand til at bryde de atomiske bånd i hvad end laseren rammer, hvilket gør våbnet dødeligt, selv for en Space Marine. Hvad end der kommer i vejen for laseren møder en katastrofisk ende. Hvad end det er organisk materiale, eller om det f.eks er en tank. En sådan race, med sådanne våben, er ikke en fare, der skal undervurderes.

Necron units

Pligterne for denne Necron Overlord character er, at kommandere meget store mængder af Necrons i krig. Unit'en har derfor meget magt og kan også prale af dette, med de relics, den bærer når den går i kamp.  Den har en krigs-le og noget der kaldes for en Ressurrection Orb. Denne relic er i stand til at få ødelagte Necron units til at komme tilbage til live, så de kan kæmpe igen.

Ikke nok med det, så er en Necron Overlord koldt beregnende. De kan udregne adskillige udfald af en strid og derved vinde ved at bruge taktikker, der nemt kan overmande fjenden.

Denne unit er klart én af de mest skrækindjagende fra Necron racen. Den har ofret sin normale kropsform for at kunne være det ultimative våben på slagmarken. I stedet for ben har character'en en platform der gør den i stand til at svæve lynhurtigt rundt og dens ene arm er erstattet af en Gauss Cannon. Gauss våben er i forvejen ekstremt farlige, så med et Gauss våben i form af en kanon kan man kun forestille sig de mængder af ødelæggelse et sådant våben kan udrette. Lokhust Heavy Destroyer unit'en er dem der er først på slagmarken og de indleder masseødelæggelserne. De lever kun for én ting: At slukke for al liv. For evigt.

En nær udødelig army

Som en army er Necrons meget spændende at spille med. De har varianter af units der giver dem adgang til rigtig gode muligheder og taktikker inden for brug af short-range skydevåben og de er ganske udmærkede i nærkamp. Ved meget lang afstand er de knap så effektive og man skal derfor helst planlægge og lave grundige strategier, når man spiller med en sådan army. De er manøvredygtige og deres infantri units er meget tough når det kommer til at modstå skade. De er en ganske velfungerende army.

Necron Codex

Hvem er Necron racen? Necron Codex giver dig svaret på dette, samt alle de vigtige regler for, hvordan man spiller Necrons i Warhammer 40k. Du får adgang til hele deres historie, fra deres ældgamle dage og helt frem til Era Indomitus, der er tonsvis af art til at inspirere dig til hvordan du ønsker at male dine miniatures og datasheets for enkelte Necron units. Codex'en er derfor en must-have hvis du ønsker at spille med en Necron army.

Necron Combat Patrol Box - muligheder for alle spillere

Med denne Necron Combat Patrol Box har du enten mulighed, som ny spiller, at skabe en army der består af 25 points i power level, eller at tilføje 25 power level points til din allerede eksisterende hær af Necrons. Necron Combat Patrol Box indeholder:

 

1x Necron Overlord

10x Necron Immortals (som også kan bygges som Deathmarks)

3x Tomb Blades

1x Night Scythe (kan også bygges som en Doom Scythe)