Kill Team - Warhammer 40.000

Hvad er Warhammer 40k Kill team?

Warhammer Kill Team Core Book

Baseret på Warhammer 40k. Kommer her en redesignet version. Med nye regler og fokus på de intensive kampe mellem mindre elitetropper. Sammensæt din egen kampenhed. Bekæmp de andre spilleres tropper og fuldføre missionen. Her er følger man tropperne på en mere personlig plan. Så ude er store units med mange miniaturer. 

Spillet fokuserer på de mindre soldaters mod og kampegenskaber. Frem for de store kampe som man finder hos Warhammer 40k. Missionerne er på mindre skala men stadig vigtige i det store billede. Scenerier såsom soldater der beordrer artilleri på fjendtlige mål, stoppe fjendtlige forsyningskæder. Disse mindre kampe er vigtige for at vende slaget i den store galakse. Alt dette og mere kan opleves i Warhammer 40k Kill team. Der kan læses mere om dette i 
Warhammer Kill Team Core Book som giver grundlæggende baggrundsviden og mere til.

Warhammer Kill Team Core Book

Hvor skal man begynde?

Hvis man er helt ny til spillet, eller måske vil introducere en kammerat.
Så er Warhammer 40,000 Kill Team: Starter set et godt bud. Her får man nedenstående:

Kill Team Starter Set Warhammer 40.000

Mini regelbog på 96 sider

I dette warhammer set finder man en 96. sider regelbog. Som giver et godt grundlag for de missioner som der kan spilles. Missioner som bruger reglerne for både historie baseret, åben og matched play.

Recruit book på 56 sider

I denne bog findes historieelementerne på de to kill teams som følger med sættet. Den forklarer reglerne for brugen af tropperne. Forskellige missioner, som har med formål at lære dig at blive en formidabel leder. 

3x Combat gauges

Disse gauges bruges til Warhammer 40k kill team’s combat system. For at simplificere det og gøre det mere dynamisk.

6 x barrikader og terræn

Disse dele giver dig mulighed for at lære terrænreglerne og hvordan barrikader påvirker spillet.

22 x miniature af Citadel

To fuldendte kill teams parat til spil! Begge har mange konfigurationsmuligheder. Dele som gør det muligt at samle forskellige kill team operativ. Til begge killteams følger et transfer sheet med forskellige emblemer og markeringer til dine miniature. 

Miniaturerne kommer ikke malet. For at finde netop det udstyr du skal bruge, såsom baser, kontraster Shades og pensler til dine Warhammer 40k Kill team figurer. Kan du se vores udvalg her

Maling og andet tilbehør

Hexwraith Flame Technical Citadel Paint

Andet tilbehør der også medfølger

Dobbeltsidet spilleplade, et tokensheet og 10 terninger.

Dette warhammer 40k kill team set giver et godt startpunkt, også for mere erfarende veteraner fra warhammer 40k.

Hos os kan du også finde diverse tilbehør til dit Warhammer 40k kill team. Såsom Faction baseret kill team dice sets, Tac ops cards og andre miniaturer figurer fra forskellige factions.

Kill Team Starter Set Warhammer 40.000
Hexwraith Flame Technical Citadel Paint

Værd at vide

Spillet fik i 2021 en opgradering. Dette redesign har ændret reglerne som tidligere lænede sig opad warhammer 40k. Det er nu to separate warhammer games. Warhammer 40.000 kill team spiller derfor anderledes end den større udgave. Selvom du har kendskab til Warhammer 40k, så er det en god ide at få de nye regler kørt ind. Derfor er her nedenfor linket 3 videoer fra Games Workshop. Her får man en meget konkret introduktion af grundprincipperne. Så du på bedste vis kan bevise dit værd som commander, i Warhammer 40k kill team.

Getting started

The Initiative Phase and the Strategy Phase

The Firefight Phase

Hvordan spilles Warhammer 40.000 kill team?

Spillerene tager på skift kontrol over deres warhammer figure og flytter dem rundt på spillepladen, også kaldt Killzone. Ved at bruge combat gauges og terninger, afgøre spillerne hvordan det hele udspilles. Efter nogle runder med dette slutter spillet. Mission objekter bliver talt sammen og dette afgører hvem der har vundet.

Compendium warhammer 40k Kill Team

Hvordan fungere datacards

Hver type miniature figur har hver deres ”stat-card” også kaldt datacards. Disse datacards gør det lettere at overskue hvad de forskellige operatives kan gøre. Her er de vigtigste termer at forstå

  • Operative type

Fortæller hvilken type af operativ din minature er. Dette er vigtigt da der kan være max antal af forskellige operatives. Så læg mærke til hvor mange du må have når du sammensætter dit kill team.

  • Movement

Også betegnet med ”M”. Dette tal viser hvor langt du må rykke på killzonen. Dette er tit et tal efterfulgt af en geometrisk form. Sammenlign på dine combat guages og se hvor langt du må rykke i alt. Gennemsnittet af bevægelser tilladt, i Warhammer Kill team er 3. Så alt over kan ses som hurtig. Alt under er langsomt.

  • Action Point limit

Betegnet som ”APL”. Dette tal er hvor mange handlinger din operative kan tage per tur. Gennemsnittet her er 2 APL.

  • Group Activation

Forkorttet til ”GA”. Talet her er hvor mange operatives af samme type. Der kan aktiveres på en gang. Her er tallet normalt 1 GA.

  • Defence

Betegnet som ”DF”. Dette tal er hvor mange terninger du skal kaste når du skal beskytte i mod angreb fra modstanderen.

  • Save

SVB”. Dette tal er hvor mange øjne terningerne skal vise for at beskytte i mod angreb.

  • Wounds

Forkortet til ”W”. Dette tal er den skade din operative kan tage. Før denne operative er ude af spillet.

  • Weapon profiles

Disse statlines beskriver det antal af skade dine våben, både melee og ranged gør ved et succesfuldt angreb.

  • Abilities and unique actions

Specielle regler for din operative. F.eks unikke angreb.

  • Keywords

Disse keywords gør det muligt for din operative at udføre specielle handlinger. F.eks. specifikke Tac Ops.

Tac Ops Cards warhammer 40k Kill Team

Alt hvad du skal vide om din operativ står beskrevet på datacardet. For at simplificere datacardet så er det en god ide at kigge på combat gauges. Selvom spillet kan spilles uden. Så gør de let anvendlige måleenheder det en del nemmere at overskue. Disse combat gauges kan findes her: Killzone Essentials - Kill Team - Games Workshop.

Du kan også finde faction baseret terninger. F.eks. her er dice set for Ork kommandos

Hvis man ønsker at bruge sine eksisternde factions og fører dem ind i Kill team universet. Så tag et kig på Compendium - Kill Team bogen. Denne bog indeholder datacards og taktikker for i alt 19 factioner. Dog for at bruge denne bog skal man have den tidligere nævnte Core Book fra warhammer kill team også.

Warhammer 40k Kill team er et spil med mange muligheder. Spillet er taktisk anlagt og kræver derfor grundig forståelse for reglerne. Det kan det være svært at få fat i alle reglerne i første hug. Vi anbefaler derfor Tabletop Skirmish Games’s fantastiske begynder serie. Serien er 22 videoer lang. Den er virkelig god til at supplere viden. De steder hvor erfaringen ikke er stærk i nu.

Compendium warhammer 40k Kill Team
Tac Ops Cards warhammer 40k Kill Team

Du kan finde flere produkter i samme univers hos Next Level Games. Se andre Warhammer og Games Workshop produkter her: Games Workshop udvalg