World Eaters

Warhammer 40k World Eaters - Aggressive berserkere

Selv den mægtigste Daemon Primarch har brug for en kohorte af ligesindede krigere til at føre ind i kamp, og the World Eaters ønsker intet mere end at matche deres gene-fathers vidunderlige mordtal. Codex: World Eaters markerer første gang, at den fragmenterede XII Legion har været deres egen selvstændige faction, og de gør god brug af muligheden med karakterfulde Blood Tithe-regler, masser af nye datasheets og stakke af lore.

De er nogle aggressive Chaos Marines, der oftest kæmper med chain weapons. Jo mere larmende og aggresivt, jo bedre. Tilbage i Horus Kætteriet, forrådte de Gudekejseren og Imperiet til fordel for at give al deres loyalitet til Kaosguden Khorne, guden af blod. I dag har de dedikeret deres liv til Khorne og alt det, som Khorne står for. Du finder ikke en mere aggressiv faction end World Eaters i Warhammer 40k universet.

World Eaters units

Kharn the Betrayer er absolut en skrækindjagende unit. Med sin plasmapistol i én hånd og sin chain axe ved navn Gorechild i den anden, raser han rundt på slagmarken og hugger al modstand ned til højre og venstre i blændende hurtig fart. Han diskriminerer ikke mellem ven eller fjende når han går amok og han stopper heller ikke før han selv når sin ende.

Tidligere slave på planeten Nuceria. Tidligere Primarch af XII Legionen. Angron er en unit, der inspirerer lige dele raseri og frygt når han materialiserer sig uden for warp'en. For Primarch'en er en udødelig, ustoppelig Daemon Prince af Khorne og han er dømt til at skulle leve evigt i sit eget raseri. Hvad der før var en Primarch er nu et bæst af destruktion og vrede, der ødelægger alt som han kommer i nærheden af. Angron er i sandhed en demigud. Han benytter sig af to våben: En gigantisk chain axe, som bliver kaldt Spinegrinder og en daemon sword, med runer indgraveret, som bliver kaldt Samni'arius. Med disse våben og hans skrækindjagende piggede vinger, er han en unit man ikke har lyst til at komme i nærheden af nogensinde.

Lord Invocatus er en sand mester i hit-and-run strategier. Han er hurtig fordi han rider af sted på Khal'Guruth, en gigantisk juggernaut og med sin chain axe, Coward's Bane og sin bolt pistol Trickster's Doom, er han en skrækindjagende unit at møde. For det vil som oftest resultere i at alt omkring ham går til grunde. Han er kendt vidt og bredt som Khorne's Thunderbolt, fordi han er så hurtig til at manøvrere rundt på slagmarken.

En rasende army med chain weapons

World Eaters aller største styrke er i deres evne til at rive al modstand i stykker i nærkamp. De er næsten ustoppelige når de først laver deres charge og har adskillige måder at blive boosted på når de først er tæt på deres fjende. De har ingen psychic powers, for Khorne afskyr den slags, så hvis du gerne vil have en army med psykers, er det ikke denne, du skal vælge. Men hvis du kan lide at lade din army gå amok i nærkamp, er det World Eaters der er nogle af de bedste til det. De er 100% på offensiven og ofrer gerne fra deres egne rækker for at vinde over modstanderen og skønt de ikke generelt har mange units der er gode til at skyde, så er den stadig ikke komplet udelukket.

World Eaters Codex

World Eaters Codex er et must-have hvis du skal starte med en World Eaters army. Codex'en giver dig adgang til de regler, du skal bruge for at spille med army'en, samt dybdegående beskrivelser af hvem World Eaters er, deres historier og hvilke strategier de favoriserer.