Dusk till Dawn

Dusk till Dawn - Flesh and Blood TCG

Mens skumringen fortærer dagen, river Demonasterys overjordiske Shadow-horder gennem Dimenxxional Rift, helvedes opsat på ødelæggelsen af ​​Solana. Alligevel i deres mørkeste time dukker allierede op i enhed sammen med Lysets tapre forsvarere i håb om igen at se i morgengryet.

Dusk till Dawn er en 10-korts booster-pakke, der vender tilbage til den episke War of the Monarch-konflikt mellem Light and Shadow, og med den ser genkomsten af ​​fanfavoritten Light Illusionist og Shadow Runeblade-helte, hvis forgængere har opnået Living Legend-status.

10. Sæts Milepæl - Dusk till Dawn

Dusk till Dawn markerer en særlig milepæl, idet det er det 10. booster-sæt, der er udgivet, siden Flesh and Blood ramte spillebordene i oktober 2019. For at fejre det har vi lavet noget helt specielt for både spillere og samlere.

Dusk till Dawn byder på de mest storslåede Marvels til dato, returnerer den første helt nogensinde fra Living Legend og hædrer de originale Light and Shadow Living Legend-helte med et 10-korts seriesæt håndtegnede kunstnerskitser med kolde folie-heltekort, for hvert af Prism, Billedhugger af Arclight og Chane, bundet af skygge. Hver kunstnerskitse er unik, illustreret med hånden af ​​de originale kunstnere af disse ikoniske helte; Livia Prima og Federico Musetti.

(Serialiserede kunstkort er kun tilgængelige i produkter fremstillet i Belgien og tilgængelige via distribution i Nordamerika, Brasilien og Europa)

For yderligere at fejre denne særlige lejlighed ser Dusk till Dawn tilbagevenden af ​​Buy-a Box-kampagner (fra kvalificerede butikker, så længe lager haves) .

The Return of a Living Legend

Prism er en af ​​de mest elskede og ikoniske helte, der nogensinde har eksisteret i Flesh and Blood, og hun bliver den første helt, der vender tilbage til Classic Constructed efter at have opnået Living Legend-status!

I dag er vi stolte af at dele det fantastiske art med dig til den nye version af Young Prism, illustreret igen af ​​Prisms originale kunstner Livia Prima. Dette smukke kort vil udelukkende kunne opnås i Cold Foil i War of the Monarch-pre-release-weekenden den 7.-9. juli og vil helt sikkert være et meget eftertragtet samlerstykke i mange år fremover.

Prisms nye adult version, Prism, Awakener of Sol, vil blive afsløret for at åbne preview-sæsonen fredag ​​den 30. juni (EST).

Where There is Light, Shadow is Sure to Follow

Demonastery's Shadow Runeblade, Chane, sad som den primære antagonist i det første kapitel af The War of the Monarch, og han gjorde sin overjordiske tilstedeværelse mærket vidt og bredt på turneringsborde over hele verden, idet han var den første helt, der hævdede titlen som Pro Tour Champion i hænderne på Pablo Pintor og kort efter krydsede tærsklen for at stige til Living Legend-status den 24. juni 2022.

Lige siden har Classic Constructed været blottet for den mørke arcana fra en Shadow Runeblade. Selvom Chane forbliver begrænset til de levende legender, er hans lære det ikke.

Vynnset bringer en ny fortolkning af de forbudte evner til spilleborde. Hendes evne til at manifestere mørk arcana af Rune Gating det gennem Dimenxxional Rift tjener Demonastery i deres søgen efter at slukke Solens Lys, og vender Rathe tilbage til et blankt lærred af mørke, hvorfra det kan genopbygges i Demonastery uberørte vision.

Archangels of Solana - Dusk till Dawn

A figment of imagination
From a story long forgotten,
Yet in the dusty pages,
An awakening awaiting.

Solanas mørkeste time har Prisms varslere vækket de otte Lysets Ærkeengle for at kæmpe sammen med deres tapre helte, så det være sig nu eller nogensinde, Skyggen skal ikke passere gennem Solanas otte porte.