Dark Angels

Dark Angels Space Marines - Hvem er de?

Ud af de mange Space Marine chapters der eksisterer i Warhammer 40k universet, findes Dark Angels. Disse stolte og traditionelle supersoldater er én af Imperiets største og mest urokkelige styrker. De er et chapter omringet i mystik og hemmeligheder, men de er også vidt kendte for at have været den første legion før Horus Kætteriet.

Dark Angels er hårdt disciplinerede og nogle af de mest alsidige krigere, man kan møde på slagmarken, hvilket også gør dem til nogle af de mest frygtindgydende Space Marines i Warhammer 40k universet.

Dark Angels Characters

Hos chapteret Dark Angels kan der findes adskillige characters. For at nævne én, som godt nok ikke er en del af selve spillet, men som stadig er meget vigtig for chaperet, har vi Primarken Lion El'Jonson. En kæmpe af en mand, der fungerede som fader for hele Dark Angels chapteret for godt 10.000 år siden. Han er forsvundet sporløst kort efter Horus Kætteriet og er ikke blevet fundet igen.

 

Den nuværende leder af Dark Angels er Supreme Grand Master Azrael. Han kender til alle Dark Angels hemmeligheder og er én af de Firstborn Space Marines der har taget valget om, at blive til en Primaris Marine. Han er stærk, men også mystisk og hemmelighedsfuld, lige som resten af sit Chapter.

 

Herefter har vi Ezekiel, Grandmaster of Librarians. Han er én af de stærkeste psykers der findes hos sit Chapter og er kendt for at skrive hele historien ned for Dark Angels, så det ikke går i glemmebogen.

En versatil og urokkelig army

Dark Angels er vidt kendt for at være en versatil form for Army, der har lidt af hvert at byde på hvad strategier og kampteknikker angår. De er dygtige i både nærkamp, såvel som på afstand og psykisk. Eksempler på deres bedste army enheder er Ravenwing og Deathwing kompagnierne. Ravenwing er deres 2. Kompagni, der specialiserer sig i mobilitet og derfor kører de ofte rundt på specialiserede motorbikes. De er hurtige og effektive jægere på kampsletten.

Deathwing er Dark Angels 1. kompagni, eliten af dette Chapter af Space Marines. De går klædt i tung Terminator Armor og er de bedste af de bedste. Dark Angels veteraner, der har overlevet i lang tid og har fået denne ære.

Dark Angels Codex

Warhammer 40k Dark Angels Codex er et must have til spillere inden for Warhammer 40k tabletop- og strategispillet, især hvis man ønsker at spille Dark Angels, det mest prestigefyldte og hemmelighedsfulde Chapter af alle Space Marines. Spillere kan se frem til en bred vifte af unikke enheder, våben, færdigheder og specialregler, der er designet til lige præcis Dark Angels. Dertil er inkluderet en dybdegående forståelse af deres historie, kultur, teknologi og filosofi.

Codexen giver desuden spilleren mulighed for at skræddersy deres egen army.

Uanset om du lige er begyndt at spille Warhammer 40k eller har erfaring, men har lyst til at prøve en ny spillestil er dette Codex til dig, der har lyst til at prøve dine kræfter af med Dark Angels.

En god start til at få en Dark Angels Army op at stå er, at få fingrene i en Combat Patrol Box. Men hvad får du så helt konkret ud af, at købe denne Combat Patrol Box?

 

10 miniatures til at opstarte din army. Herunder inkluderet:

x1 Primaris Chaplain

x3 Interceptors

x1 Redemptor Dreadnought

x5 Primaris Intercessors

x2 Dark Angels Primaris Upgrade Sprues

x1 Dark Angels transfer sheet

 

Alt i alt er denne Combat Patrol Box alt hvad du har brug for, for at starte med at spille Warhammer 40k med en Dark Angels army under din kommando.