Alle varer fra Ultimate Guard

Ultimate Guard – kortspilstilbehør af kvalitet

Ultimate Guard er en af kortspilsbranchens førende mærker angående tilbehør og beskyttelse til TCG’er (Trading card games) som for eksempel: Magic the Gathering, Pokémon, Flesh and Blood og så videre. Ultimate Guard er blandt andet kendt for deres høje kvalitet, gode udseende og stærke beskyttelse, der kendetegner alle deres produkter.

Se mere om Ultimate Guard på deres hjemmeside med dette link

Ultimate Guard Produkter

Ultimate Guard producerer et bredt sortiment af kortspilstilbehør, og der er derfor noget til de fleste situationer og spillere. Både hvis man er på et stramt budget eller har lidt ekstra at bruge af, hvis man mangler en stor deckbox eller bare nogle tætsiddende plastiklommer, så skuffer deres udstyr og udvalg ikke.

Ultimate Guard Deckboxe

Ultimate Guard har et udvalg af deckboxe, hvor alle størrelser og kvaliteter er en mulighed. Du kan for eksempel få en mindre deckbox af plastik til et 100 korts deck (Deck Case 100+), en double deck box til to 100 korts deck af deres fine Xeno-skin materiale (Twin Flip’n’Tray 200+) eller helt op til 800 korts plads med deres største box (Arkhive 800+). 

Udover disse muligheder er deres produkt, Boulder 100+, også superpopulært, da det tilbyder utrolig beskyttelse for en mindre pris end xeno-skin produkterne, samt deres Superhive 550+, der har plads til både kort, playmat og terninger på samme tid.

Ultimate Guard Playmats

Ultimate Guard udgiver nogle af de smukkeste playmats på markedet, deres berømte ”lands edition”, hvor de illustrerer de 5 forskellige landtyper fra Magic the Gathering spillet. Disse playmats er utroligt flot lavet og giver en charmerende overflade at have alle sine kort på.

Ultimate Guard Plastiklommer

Når det kommer til lommer, har Ultimate Guard også en af markedets yderst eftertragtede sleeve mærker, Katana sleeves, som efterhånden bruges af en god del kortspillere. Udover deres populære Katana sleeves, har Ultimate Guard også et længere udvalg af inner-sleeves (også kendt som precise-fit sleeves), yder-sleeves (triple-sleeves) og diverse variationer deraf.

Ultimate Guard Digital Life Pads

Digital Life Pad produktet kan trykt krones som en af Ultimate Guards topprodukter. Med produktet kan du skrive og sletter notater, liv og alt muligt andet i løbet af dine kortspilskampe og vil derfor aldrig have brug for papir samt kuglepen igen. Produktet er utroligt nemt at bruge, billigt og nemt at tage med.

Digital Life Pad produktet fås dernæst også i forskellige størrelser, så du helt selv kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

God service og hurtig levering på Ultimate Guard

Ved Next Level Games bestræber vi os på god servive, hurtig levering og et bredt, opfyldt lager af diverse nørderiprodukter. Dette gælder alle mærker lige fra Ultimate Guard til Dragon Shield og Magic the Gathering. Vi bestiller derfor hjem ved vores leverandører ugentligt og forsøger derved bedst muligt at have manglende varer hjemme hurtigst muligt. Hvis du ønsker en varer, som ikke er på lager, eller en varer som du ikke kan finde på vores hjemmeside, er du mere end velkommen til at kontakte os for mere information. Chancerne er der for, at vi kan skaffe produktet hjem til dig eller fortælle mere om, hvornår den næste opfyldning er. Du kan få fat is os på: mobil 51950040 – mail info@nextlevelgames.dk – eller over facebook.

Mindre