Alle varer fra Ultra Pro

Ultra Pro kort- og rollespilstilbehør

Ultra Pro er en af kortspilsmarkedets største producenter af tilbehør, til spil som for eksempel Magic the Gathering, Pokémon og Yu-Gi-Oh, og har et kæmpe udvalg af forskellige tilbehørsmuligheder, her i blandt udstyr som mapper, playmats, deck boxe, life pads, dividers og plastiklommer. Deres tilbehør er oftest kendt for deres formidable billeder, hentet fra diverse populære kortspil som Magic the Gathering og Pokémon, der perfekt udtrykker alle de bedste visuelle dele af spillene.

En nyere ting, som Ultra Pro også er sat i gang med, er et mindre udvalg af rollespilstilbehør. Her har de for eksempel lavet karakter mapper (Character Folio) til Dungeons and Dragons 5e, som bruges til at huse din karakters ark, spell kort, eventuelle item kort og noter, som du skriver ned i løbet af sessioner.

Ultra Pro og Magic the Gathering

Ultra Pro har en lang række produkter, og udgiver ved alle opkommende Magic the Gathering sæt nye kollektioner, som trækker fra Magic the Gatherings flotteste og mest ikoniske motiver. Tag for eksempel deres ”Celestial”, ”Unstable lands” eller ”Zendikar lands” serier, der fremviser ”Theros Beyond Death’s”, ”Unstable’s” og ”Zendikar Rising’s” utroligt smukke lande på diverse produkter såsom playmats, deck boxe og plastiklommer. Udover deres lands serier, har de også flere attraktive udgivelser som for eksempel Legendary playmats serien, der fremviser nogle af Magic the Gatherings mest ikoniske Legendary creautures.

Ultra Pro og Pokémon

Ligesom ved Magic the Gathering laver Ultra Pro også lignende tilbehør til Pokémon kortspillet. Her finder du for eksempel playmats, mapper og plastiklommer med motiver af Pikachu, Charizard, Bulbasaur samt andre ikoniske pokemons. Pokémon tilbehør (samt Pokémon kort) er vi i færd med at udvide til, og i kan derfor se frem til et udvidende sortiment af Pokémon på vores hjemmeisde.

Ultra Pro Toploaders

Ultra Pro har også et sortiment af generelle produkter, der er ment for alle de forskellige TCG spil. Her i blandt har vi for eksempel Toploader produktet, der er en af kortspilsverdenens vigtigste stykker tilbehør til beskyttelse af dyre kort. Udover beskyttelse af sine egne kort bruges Toploaders også til at sende kort med og er derfor en essentiel del af alle onlinebyt samt onlinesalg af kort. Toploaders fås i diverse forskellige størrelser og tykkelser, og du kan derfor tilpasse alt efter dine behov. Hvis du ikke har kendskab til de forskellige muligheder, anbefaler vi toploader standardstørrelsen, da den virker effektivt til det meste.

God service og hurtig levering af Ultra Pro

Ved Next Level Games lægger vi stort fokus på en god og pålidelig kundeservice, samt hurtig levering og opfyldning af vores sortiment, da vi mener det er den bedste vej til en god købsoplevelse. Vi sørger derfor for at holde dig informeret, skulle der ske en fejl, være ventetid på levering eller andre forhindringer, så du altid ved, hvor dine produkter er. Hvis du har et spørgsmål, eller et forslag angående produktudvalg eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan få fat is os på: mobil 51950040 – mail info@nextlevelgames.dk – eller over Facebook.

Mindre