Alle varer fra Chessex

Chessex terninger

Chessex er et af de førende mærker indenfor terningebranchen. De producerer diverse forskellige terningevarianter og set, i alle mulige forskellige farver og mønstre, så der altid er et sæt til enhver smag. Chessex’s terninger kan fås i alle de forskellige standardstørrelser og passer derfor til alle spil, hvor det ikke er nødvendigt med unikke spilterninger. Hvis du er i tvivl om, hvilke terninger der passer bedst til dit spil, er du velkommen til at kontakte os. Du kan få fat i os på: tlf. 51950040, mail info@nextlevelgames.dk eller Facebook

Chessex til bordrollespil

Chessex’s terningesæt er utroligt populære, når det kommer til bordrollespil (såsom Dungeons and Dragons), hvor du nemt kan samle alle de forskellige terninger op, du skulle have brug for i en session. Her skal du bare kigge efter en af de mange forskellige terningesæt, som indeholder 1 af hver: d20, d12, d10, d8, d6 og d4, hvilket gerne skulle tilfredsstille alle forskellige størrelse, du skulle have brug for i løbet af en session.

Hvis du ønsker flere af samme terning, er det altid en mulighed at samle et par ekstra sæt op. Dette kan gøre det meget nemmere, hvis man under angreb skal bruge flere af samme terning til skade, for eksempel.

Chessex til kortspil

I kortspil har man ofte brug for at holde styr på diverse ting med sine terninger; Liv, +1/+1 counters, mana i pølen og diverse andre ting. Det er derfor ofte smart at have adgang til en lille bunke terninger, der kan hjælpe med at klare dette. Modsat fra Dice sets, som man oftest bruger i Dungeons and Dragons, har man her ikke brug for alle de forskellige størrelser af terninger. Her kan det derfor bedst betale sig at kigge på et D6 Dice set, som kommer med en større bunke af rene d6 terninger. Disse klarer jobbet helt fint, når det kun handler om at holde styr på diverse elementer i spillet og kan derfor bedst anbefales her.

Stort udvalg af Chessex terninger hos Next Level Games

Vi stræber efter at tilbyde et bredt og udvidende sortiment af Chessex terninger til markedet i Danmark. Det er vigtigt for os, at du altid kan finde noget, der falder i god smag, og at du ligeledes altid er tilfreds med dit køb hos os. Hvis du har nogle spørgsmål angående produkter, lager og levering, eller af andre grunde ønsker at kontakte os, er du velkommen til at ringe, skrive over hjemmesiden, på mail eller facebook. Vi svarer hurtigst muligt og vil forsøge at finde den bedste løsning for dig!

Mindre