Vanguard Veteran Squad - Space...

Vanguard Veteran Squad - Space Marines - Warhammer 40.000 - Games Workshop

På Lager - Levering 1-2 dage
297,00 kr.
Inkl. moms

Vanguard Veteran Squad - Space Marines - Warhammer 40.000 - Games Workshop

 

Har vi udsolgt? Spørg os om leveringstid - Vi svarer hurtigt.

 

Fri fragt fra 999 kr

 

14 dages returret

Beskrivelse

Vanguard Veteran Squad - Space Marines - Warhammer 40.000 - Games Workshop

5 figurer til warhammer 40k

Vanguard Elite Space Marines er en af de mest frygtede enheder i Warhammer 40,000 universet. Disse Marines er trænet til at udføre de farligste missioner i kampzoner over hele galaksen. De er udstyret med den mest avancerede teknologi og kæmper med stor mod og beslutsomhed for at beskytte Imperiet.

Disse elitekrigere er udstyret med specialdesignet rustning, som giver dem en hidtil uset bevægelsesfrihed og beskyttelse mod fjendens angreb. Vanguard Elite Space Marines er også udstyret med en række avancerede våben, herunder energivåben og plasma-kastere, som giver dem en dødbringende præcision i kamp.

Vanguard Elite Space Marines er kendt for deres unikke evner til at infiltrere fjendens områder og angribe dem på de mest strategiske punkter. De er specialiserede i sabotage og snigangreb, og de er en dødbringende modstander for enhver fjende.

Hvis du ønsker at tilføje en enhed af elitekrigere til din Warhammer 40,000 hær, er Vanguard Elite Space Marines et oplagt valg. Disse krigeres styrke, mod og beslutsomhed er uovertruffen i slagmarken, og de er en nøgleenhed i enhver vellykket mission. Køb din enhed i dag, og lad Vanguard Elite Space Marines blive en central del af din hær i kampen for Imperiet.

Produktoplysninger

Produkt Type
Figurspil
Figurspil
Warhammer 40.000
Warhammer 40.000 - Armies
Space Marines
Warhammer 40.000 - Produkt Type
Figurer
GW 48-18
1 Enhed

Kunder, der købte denne vare, købte også