Quantum Quandrix - Commander Deck -...
Quantum Quandrix - Commander Deck -...

Quantum Quandrix - Commander Deck - Strixhaven School of Mages - Magic the Gathering

Ikke på lager
349,00 kr.
Inkl. moms

Quantum Quandrix - Commander Deck - Strixhaven School of Mages - Magic the Gathering

 

Har vi udsolgt? Spørg os om leveringstid - Vi svarer hurtigt.

 

Fri fragt fra 800 kr

Beskrivelse

Quantum Quandrix - Commander Deck - Strixhaven School of Mages - Magic the Gathering

Quantum Quandrix er et forhåndslavet commander deck, der følger med til Strixhaven School of Mages udgivelsen. Decket er basseret på Quandrix kollegiet og bruger sig derfor af farverne blå og grøn. Dette er en fantastisk måde at lære Commander formatet på samt en lige så god måde at udvide sin allerede eksisterende commander deck samling, da decket har en god styrke fra start og en masse nye unikke kort. 

Den fulde liste på Quantum Quandrix er desværre ikke vist endnu. Et link vil blive vedlagt her, når mere vides.

Quantum Quandrix Commander - Adrix and Nev, Twincasters

Adrix and Nev, Twincasters er en af de nye commanders, der følger med til Quantum Quandrix commander decket fra Strixhaven School of Mages. Adrix and Nev, Twincasters er et utroligt kraftfuldt kort, der nu tillader dig at double din token production pålideligt, da du altid vil have adgang til den fra din command zone. Samtidig beskytter kortet sig selv med den nye evne, Ward (2), der kræver en ekstra betaling fra dine modstandere, hver gang de vil ramme Adrix and Nev, Twincasters med et kort.
 
Adrix and Nev, Twincasters har mange forskellige muligheder for brug i diverse deck. Nogle steder vil kortet være inkluderet i de 99, hvor andre decks vil sætte dem forest som deres commander. Begge steder vil kortet skinne igennem, og vi kan derfor helt sikkert forvente at se Adrix and Nev som en fremtidig kærnesten i diverse tokens deck. På grund af kortets inkludering i Quantum Quandrix decket, kan du også stærkt forvente en række nye og gentrykte kort med token synergi i dette commander deck. Hver på udkig efter nye spoilers, så du først kan se det fulde deck!

Produktoplysninger

Produkt Type
Commander Deck
Strixhaven Quantum Quandrix

Kunder, der købte denne vare, købte også