Legends: A Visual Story - Magic the...

Legends: A Visual Story - Magic the Gathering

På Lager - Levering 1-2 dage
149,00 kr.
Inkl. moms

Legends: A Visual Story - Magic the Gathering

 

Har vi udsolgt? Spørg os om leveringstid - Vi svarer hurtigt.

 

Fri fragt fra 800 kr

Beskrivelse

Legends: A Visual Story - Magic the Gathering

En officiel Guide til de mest ikoniske legender og legendariske creatures fra Magic the Gathering.

Verdenen i spiller Magic the Gathering er hjemsted fpr mange fantastiske karakter og dyr, men ingen er lige så spændende som the legendary Creature cards, som inkluderer dragons, demons, angels, goblins, vampires, merfolk, wizards og flere. Disse legendary cards stammer helt tilbage fra Magic tidlige historie, hvor de blev introduceret til i et de første sæt af Magic cards (1994's Legends) og de årlige expansions, helt frem til foråret 2020.

Magic the Gathering: Legends, udstiller højkvalitets billede af de mest ikoniske billeder fra Magic kort, og i visse tilfælde første gang udenfor rammen på et magic kort - Sammen med Creature og karakterers historier, skrevet af Jay Annelli. Denne samling giver et eksklusivt indblik i kunsten og mytologien af nogle af Magic the Gatherings mest magtfulde, populære og udeholdende legender og legendariske dyr.

Produktoplysninger

Produkt Type
Art Book
40879
1 Enhed

Kunder, der købte denne vare, købte også

Hjemmesiden bruger cookies for at sikre den bedst mulige oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge sitet accepterer du samtidig vores Cookie- og privatlivspolitik.