Ikoria Lair of Behemoths booster pack...
Ikoria Lair of Behemoths booster pack...
Ikoria Lair of Behemoths booster pack...
Ikoria Lair of Behemoths booster pack...
Ikoria Lair of Behemoths booster pack...
Ikoria Lair of Behemoths booster pack...
Ikoria Lair of Behemoths booster pack...
Ikoria Lair of Behemoths booster pack...
Ikoria Lair of Behemoths booster pack...

Ikoria Lair of Behemoths booster pack - Magic the Gathering

På Lager - Levering 1-2 dage
30,00 kr.
Inkl. moms

1 stk Ikoria Lair of Behemoths Booster

 

Har vi udsolgt? Spørg os om leveringstid - Vi svarer hurtigt.

 

Fri fragt fra 800 kr

Beskrivelse

Ikoria Lair of Behemoths Booster Pack

Hver Ikoria Lair of Behemoths Booster Pack indeholder:

10 common kort

3 uncommon kort

1 rare / mythic rare kort

1 basic land

1 token / ad kort

Et eventuelt foil kort (der vil være skiftet ud med en common)

Se også Booster Display, som indeholder 36 Booster Pakker til billigere mængde pris

Magic the Gathering Booster pakken?

Booster pakken er byggeblokken for alle Magic udgivelser! Det er her man opgraderer sine deck og får udfyldt sine mapper med byttere, alt imens man oplever spændingen og historien på sættet. 

Der er dog også flere måder at nyde sine boosters på, hvis man har lyst til at udfordre sig selv med lidt anderledes Magic! Her er en af mine favoritter, Booster Battle formatet, der går ud på at åbne hver sin booster pakke og spille imod hinanden med udelukkende kortene fra den ene booster. Der er dog flere variationer af booster battlen, så her får I et par af dem, jeg kender bedst:

”14-15 split” – Her tager man indholdet af en booster (altid uden basic land og token og uden at kigge på indholdet) og blander det sammen med 15 landkort (3 af hver farve). Derefter er du allerede klar til at dyste mod en ven, der har gjort samme trik!

”14-11 no colors” – Her er ideen den samme som ovenover, bare at man i stedet for 15 lande kun inkluderer 11. Derudover spiller man også med reglen: ”alle lande kan lave alle farver mana”, der tillader alle spillere at spille sine kort uden mana problemer.

”The double” – Her tager man, som navnet siger, to booster pakker i stedet for en. Her er ideen at man ikke tilføjer lande fra starten af, men bare blander de to pakker sammen og starter spillet derfra. Her spiller man så med reglen, at man i stedet for landkort kan lægge et kort fra hånden bagside opad som et land. Altså bliver spillet en strategisk udtænkning af, hvilke kort man vil spille, og hvilke der må blive til land.

”3-card combo” – Dette format er en del anderledes end de tidligere tre. Her åbner man boosteren, kigger kortene igennem og bygger 4 decks af tre kort hver. Når begge spillere er klar, vælger man hver især et af ens fire deck, til at dyste imod modstanderens. Kampen foregår ved at begge spillere starter med alle 3 kort på hånden, har uendeligt mana og 5, 10 eller 20 liv (alt efter præference og booster pack sættet)(man kan ikke tabe til ingen kort i decket, da man ikke har et deck). Mere skal der ikke til! Spillet er derfor utroligt praktisk og en nem samt sjov mulighed til roadtrips.

”bling bling” – Denne er den simpleste af alle 5! Man åbner hver sin booster, kigger igennem efter rares, mythics og foils, hvorefter personen med det dyreste kort vinder alt! En lille sjov måde at gamble om et par boosters med sine venner.

Alle disse spillemåder er selvfølgelig kun for hyggens skyld, og man er altid velkommen til at lave sine egne hjemmeregler i spillegruppen. Så længe at det er sjovt for alle!

Draft og Sealed

Hvis man har nogle flere booster pakker til at ligge, kunne man også overveje en omgang draft eller sealed. Se mere om draft og sealed under Booster Displayet her

Hvor kan jeg se Ikoria Lair of Behemoths kortene?

Du kan finde alle de nye kort, så snart de bliver vist, her

Ikoria Lair of Behemoths events

Find dine lokale Ikoria Lair of Behemoths events her

Se også alle Next Level Games’ events her

Produktoplysninger

Produkt Type
Booster
C74170000
70 Varer

Kunder, der købte denne vare, købte også

Hjemmesiden bruger cookies for at sikre den bedst mulige oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge sitet accepterer du samtidig vores Cookie- og privatlivspolitik.