Games Workshop

Games Workshop en verden af hobbyer

Warhammer er et spil der inkluderer forskellige hobbyer til hver smag. Warhammer lader dig samle, male, udstille, spille, og opleve historie. Hvis du ikke er til at male, behøves du ikke, eller du kan gøre dem mindre detaljeret. Hvis du dog elsker at male, kan du også udstille dem, og stadig spille med dem. Man kan spille i konkurrencer, eller mere afslappet. Eller fordybe sig i historien bag denne fantastiske verden. Warhammer er derfor en samling af mange hobbyer, man kan vælge til og fra.

Nye Udgivelser fra Games Workshop næsten hver uge

Der er mange Warhammer produkter, og næsten hver uge kommer der nye udgivelser. Klokken 10:00 Lørdag vil preorders blive afsløret og man vil kunne preorder indtil lørdag efter, hvor de kan købes. Ny udgivelser vil derefter kunne preoders. Dette forekommer næsten hver lørdag, så sørg for at være på udkig hver lørdag efter nye udgivelser.

Games Workshop Engelske produkter i Danmark

Warhammer produceres i England, hvorefter de gamle og nye udgivelser udsendes ud til verdenen og her i Danmark. I Danmark er der et kæmpe Warhammer marked med masser af spillere. Hver spiller har deres egne ting de foretrækker ved Warhammer, og derfor mulighed for et stort fællesskab.

Forskellige Warhammer spil fra Games Workshop

Warhammer er en franchise fyldt med forskellige spil. Der er Warhammer 40K, Necromunda, killteam, Horus Heresey Age of Sigmar, Warcry og Bloodbowl. Warhammer 40K er en Sci-fi verden, med rumrejse, avanceret teknologi og magi. Det foregår i år 40.000, hvor du kan vælge mellem mennesker og en masse andre racer til din hær. Killteam er et delspil fra 40K, med mindre hære.Necromunda, med en historie, der foregår i 40k Universet, men er sit separate spil. Horus Heresey foregår i år 30.000, og detaljere en vigtig begivenhed i historien om Warhammer 40K. Age og Sigmar er et fantasy univers med sin egen historie, og spilles separat fra Warhammer 40K. Deamons fra Age of Sigmar kan dog bruges i både 40K og Age of sigmar. Warcry foregår i Age of Sigmar universet, men i sin egen boble, hvor age of sigmar er med store hære er Warcry med færre figurer. Bloodbowl er et amerikansk football, der foregår i ”the old world” og er derfor separat fra AOS og 40K.

Games workshop med forskellige racer i Warhammer

Warhammer tillader valget mellem forskellige racer og warbands, der passer bedst til dig. Menneskene fra Warhammer 40K har de forskellige astrates også kendt som Space marines, så som Ultra marines, space wolves, Grey knights, og Adeptus Custodes. Der kan også vælges mellem de forskellige xenoer. Xenoerne er andre recer end mennesker så som tyranider, necrons og Orks. Age of sigmar har også nogle racer, så som Orcs, Nighthaunt og slaves to drakness. Deamons racen kan også bruges i Warhammer 40K.

Games Workshop med redskaber og maling til Warhammer

Warhammers figurer kommer u-samlet og u-malet ud af boksen. Games Workshop tilbyder derfor redskaber til at samle figurerne, så som en tang, mouldline remover, og lim. Til maling af figurer tilbyder Games Workshop farver til alle figurer, så du kan male din bedste hær. Malingen er vandbaseret og er delt op i forskellige typer, Base, Layer, Contrast, Dry, Shade og technical. Til maling af figurer tilbyder Games Workshop også pensler, hvor der kan vælges mellem syntetiske og naturlige. Penslerne kommer i forskellige størrelser efter om detalje er vigtigst, eller mængden er vigtigst.

Forskellige Warhammer spil med forskellige størrelser.

Spil som Warhammer 40K, Horus Heresey og Age of Sigmar, er designet til at have en vis simplicitet. Ved at have det simpelt kan man derimod have store hære, der i mængden laver det om til et kompliceret taktisk spil, der er nemt at forstå. Spil som Killteam, Necromunda, Warcry og Bloodbowl, er derimod lavet med en vis kompleksitet. Ved at have et komplekst spil kan man have mindre hære, så det er overskueligt, taktisk og kræver ikke for mange figurer. Warhammer giver derfor mulighed for forskellige typer af spil, der er uafhængige af hinanden, og som hele tiden får nye udgivelser.