Theros - Beyond Death

Theros Beyond Death

Theros Beyond Death udkommer den 24. januar og afholder prerealease den foregående weekend, den- 17-19 januar.

Theros Beyond Death produkter

Vi har følgende Theros Beyond Death produkter:

·         Booster pakke – 15 kort fra Theros Beyond Death, hvoraf 1 er rare/mythic, 3 er uncommon, 10 er common og en er et basic land. Af og til vil en common være byttet ud med et Premium foil kort af tilfældig sjældenhed.

·         Booster display – Et booster display indeholder 36 enkelte booster pakke fra Theros Beyond Death

·         Bundle – Et bundle indeholder 10 Theros Beyond Death boosters, 20 foil basic lande, 20 non-foil basic lande, 1 foil promo kort, 1 20-sidet terning samt boksen det hele kommer i.

·         Deckbuilder’s toolkit – Et deckbuilder’s toolkit indeholder 125 standard kort (de samme i hvert toolkit), 4 booster pakker fra de seneste Magic sæts, 100 basic lande, 1 deckbuilding guide, 1 reference bog og boksen som det hele kommer i.

·         Collector Display – Et collector display indeholder 12 premium boosters fra Theros Beyond Death, der kun indeholder foil, alternative eller specielle versioner af kort.

Theros Beyond Death kort og evner

Theros Beyond Death har en række evner, både nye of tilbagevendende. Heriblandt er der evner som Constellation, Devotion, Escape, Saga og mere. Herunder vil jeg gå mere i dybde på alle evnerne:

Constellation

Constellation er en tilbagevendende evne fra den sidste Theros block, hvor den blev set i det tredje sæt, Journey Into Nyx. Constellation evnen spiller på Theros’ ”enchantment” tema, hvor mange af ens creatures og spells tager formen af enchantments.

Her er der for eksempel Dreamstalker Maticore og Omen of the Sea, der normalvis ikke ville vise sig som enchantments, og ikke er typiske designs for andre Magic sæts. Her giver de derfor en unik følelse til Theros planet og kombinerer perfekt med constellation evnen.

Devotion

Devotion er også en tilbagevendende evne fra sidste Theros block, der symboliserer din tilslutning til planets forskellige guder.

Evnen tæller manasymboler fra en eller flere farver blandt alle dine permanenter. Dertil har kortet ofte en skalerbar evne, som for eksempel kan ses på Nylea’s Huntmaster. Hvis ikke evnen er skalerbar, ser man den oftest på guder, som kræver en hvis mængde for at bliver til en kreatur.

Escape

Escape er ny evne, som omhandler at undslippe Theros’ underverden. Det er en aktiveret evne, som man aktiverer fra graven ved at betale en mængde mana og fjerne en mængde kort til ens exile zone.

Altså fungerer evnen meget ligesom Flashback, der også tillader at genkaste ens kort fra graven. Her kan evnen, i modsætning til Flashback, bare finde sted på alle korttyper i stedet for instant og sorcery spells udelukkende. En vigtig modsætning her er også, at det samme kort godt kan undslippe flere gange. Kort går altså ikke i eksil efter at komme tilbage første gang, og det er derfor kun mana og mængden af kort i din grav der sætter grænser!

Saga

Saga er en tilbagevendende korttype, ikke fra det sidste Theros sæt, men Dominaria.

En saga er et enchantment der kommer i spil med en ”lore counter”, og hver følgende tur får en counter mere efter du har trukket et kort. Hver counter der bliver placeret på sagaen, udløser dernæst en evne, alt efter antallet af counters på sagaen.

Selvom sagaer er en tilbagevendende korttype, er Theros Beyond Death det første sæt til at have sagaer med 4 stadier. Det er derfor spændende, hvad de har fundet på af nye designs med 4 stadier i kontrast med de normale 3.

Heroic

Heroic vender ikke tilbage i Theros Beyond Death som nøgleord på kortene, men viser sig alligevel uden ordet Heroic. Det ses for eksempel på Hero of the Nyxborn og Heroes of the Revel, som begge gør noget, når de er target af en magi, men ikke specifikt bruger ordet heroic til at betegne det.

Theros Beyond Death historien

Theros Beyond Death tager plads i Theros’ underverden, hvor planeswalkeren, Elspeth Tirel, endte efter sin død sidste Theros sæt. Dræbt ved foden af Heliod, planets gud for lys og sol, søger hun nu tilbage til overfladen for at konfrontere ham og hans foragtelige handlinger. Find mere information om Theros og hele dets historie i følgende links:

Find mere om Theros’ historie her

Video om Theros