Adventures in the Forgotten Realms

Magic the Gathering: Adventures in the Forgotten Realms Produkter

Adventures in the Forgotten Realms – En Dungeons and Dragons og Magic the Gathering Crossover

Adventures in the Forgotten Realms er en Magic the Gathering udgivelse, der vil omhandle Dungeons and Dragons verdenen kendt som ”the Forgotten Realms”. Hele sættets tema og sammensætning af kort er derfor baseret på ting, som vi kender fra Forgotten Realms historier, karakterer, magier og steder. Vi kan derfor, blandt andet, forvente at se en masse af verdenens guder, kromatiske samt metaliske drager, beholders, mind-flayers, goblins, elvere, orkere og utallige af andre muligheder, som ville passe perfekt i sættet. 

Du kan følge med i kort, i det at de løbende bliver vist, ved brug af denne hjemmeside

Tiamat, Lolth og Drizzt fra the Forgotten Realms

To af Forgotten Realms verdenens mest ikoniske guder (Tiamat guden for kromatiske drager og tyranni samt Lolth gud for edderkopper, frygt og matriarkat) har begge fået deres eget kort i sættet. Derudover har den utroligt kendte karakter Drizzt Do’Urden (sortelver kendt fra sin egen bog serie) også fået et kort. De tre karakterers kort kan ses herunder:

Adventures in the Forgotten Realms Drager

Lige så vel som at vi har Tiamat, har vi også diverse forskelligt farvede drager i Dungeons and Dragons Adventures in the Forgotten Realms sættet, der hver især kommer med evner, som fremviser deres respektive farver. 

Dette er sættets uncommon cycle af standard drager, som repræsenterer verdenens normale kromatiske drager. Men lige så vel som at der er specielle og kendte helte, er der også drager, som overgår de andre drager i evne, alder og erfaring. Her er en række af de drager fra sættet, som viser nogle af de mest legendariske og frygtsomme modstandere i verdenen. 

Flere ikoniske kort fra Dungeons and Dragons Adventures in the Forgotten Realms

Udover Lolth, Drizzt og alle de forskellige drager fra faerûn, er der er også flere mærkværdige karakterer og legendariske monstre at fremvise. Blandt andet det fablede uhyrer, The Tarrasque, et monster af umådelig størrelse og styrke, der bor og dvaler under verdenens overflade. Eller Xanathar, Guild Kingpin og Volo, Guide to Monsters, kendt for deres matchende Dungeons and Dragons 5e bøger, som er skrevet ud fra deres opdagelser og forståelser i verdenen.

Magic the Gathering Adventures in the Forgotten Realms evner

I Dungeons and Dragons Adventures in the Forgotten Realms har vi en bade et par nye, men også et par gentænkte evner, som alle i dette sæt er passet perfekt ind i Dungeons and Dragons temaet. Her er en hurtig gennemgang af de forskellige evner og temaer på kortene:

Adventures in the Forgotten Realms - Level up Class kort

”Class” er en ny subtype til enchantment kort som, ligesom saga enchantments, vil have et billede på højkant i stedet for i toppen af kortet. Class enchantments fremviser de forskellige Dungeons and Dragons klasser og det at level op og få nye evner i dem. De starter derfor i level 1, når de kommer i spil, men kan for mana level sig op til level 2 og 3, og derved få nye evner der gør dem mere magtfulde. Disse evner kan være engangseffekter, du får idet du leveler up, men kan også være vedvarende evner, som man så ofte ser på enchantments. Når du leveler dine class enchantments op, beholder du også alle foregående evner fra kortet, hvilket giver en stabil og kraftfuld langtidsplan for brug af mana og direktion af strategi.

Adventures in the Forgotten Realms - Venture into the Dungeon / Dungeon kort

Venture into the Dungeon er også en ny evne i Adventures in the Forgotten Realms inspireret af Dungeons and Dragons Dungeon eventyr. Evnen handler derfor om at flytte sig dybere og dybere ind i dungeons og derved at opnå bonuser og loot. Du flytter dig længere ind i din Dungeon, hver gang du møder sætningen ”Venture into the Dungeon” på en af dine kort (se eksempler ”Triumphant Adventurer” og ”Varis, Silverymoon Ranger” herunder). Når du Venture ind i en Dungeon for første gang (eller første gang lige efter at have færdiggjort en dungeon), må du vælge i blandt alle sættets forskellige Dungeons at bevæge dig ind i. Her ender du så op i første Dungeon rum, hvorefter du flytter dig med Dungeonens stier, hver gang herefter at du Venture længere ind. Her er det vigtigt at huske, at du skal færdiggøre end Dungeon ved at nå til sidste rum, før du kan komme bevæge din ind i en ny Dungeon. Altså er du fanget med dit valg af Dungeon, når først du har valgt, indtil den er færdiggjort.

Når vi taler om valg af Dungeon, har vi tre muligheder at bevæge os ind i, Dungeon of the Mad Mage, Lost Mine of Phandelver og Tomb of Annihilation. De giver alle tre vidt forskellige muligheder og evner, som appellerer til forskellige Dungeon Strategier, så der er masser af deckbygningsmuligheder med bare disse Dungeons.

Adventures in the Forgotten Realms - Pack Tactics

Pack Tactics er en tredje ny evne/korttype, der kan findes på diverse creatures (typisk rød og grøn), og aktiverer når du angriber for 6+ i alt blandt dine creatures. Bonusen du får, varierer typisk fra creature til creature, men kravet for opnå bonus er gennemgående for alle.

Adventures in the Forgotten Realms - Treasure synergi

Vi har set Treasure artifact tokens en håndfuld gange nu fra diverse tidligere sæt, men i Adventures in the Forgotten Realms vil der ikke bare være massere af kort, der laver disse skatte, men også en række kort der giver ekstra bonus effekter, hvis de kastes med mana fra treasures. Dette kan være creatures som for eksempel ”Jaded Sell-Sword” og ”Hired Hexblade”, der enten får ekstra keywords eller kan trække kort, hvis man bruger treasure mana. Andre kort der indirekte har fantastisk synergi med treasure tokens inkluderer for eksempel også ”Rust Monster”, der kan være umulig at stoppe i combat med nok treasures at ofre til den.

Adventures in the Forgotten Realms - Choose one story kort

Choose one kort er ikke en ny ting for Magic the Gathering kort design, men Adventures in the Forgotten Realms introducerer en sjov lille gimmick, der fortæller om og indlever en i verdenens evner, valg og historier igennem disse choose one kort. Tag for eksempel “You Come to the Gnoll Camp”, hvor du har valget i mellem ”Intimidate them” eller ”Fend Them Off”, der hver især giver spilmæssige fordeler, der passer tematisk på dit valg.

Adventures in the Forgotten Realms - Roll d20 dice kort

Ligesom at terninger er en af de vigtigste elementer af Dungeons and Dragons, er det derfor også en af de vigtige evner i Adventures in the Forgotten Realms sættet, hvor diverse kort vil spørge dig om at rulle d20 terninger. Udover kort der ruller terninger for at bestemme udfald, er der også masser af kort, der manipulerer terninger eller giver dig bonuser, når du ruller dem. Se for eksempel ”Swarming Goblins” og ”Pixie Guide”, der bliver væsentlig bedre af at hjælpe hinanden.

Magic the Gathering Adventures in the Forgotten Realms begivenheder og events

Vi holder Magic the Gathering turneringer og events på regulær basis i vores lokaler i Ikast. Se nærmere om alle disse events på vores facebook side, hvor du kan finde både vores hverdagsplan, men også begivenheder for de store og specielle events!

Se begivenheder ved at klikke her.