Strixhaven - School of Mages

Magic the Gathering – Strixhaven School of Mages

Strixhaven School of Mages er Magic the Gathering’s forårsudgivelse fra 2021, udgives den 23. april, og udkommer med følgende produkter:

Strixhaven School of Mages Draft Booster Pakke

Strixhaven School of Mages Draft Booster Display

Strixhaven School of Mages Set Booster Pakke

Strixhaven School of Mages Set Booster Display

Strixhaven School of Mages Collector Booster Pakke

Strixhaven School of Mages Collector Booster Display

Strixhaven School of Mages Draft Commander Deck Silverquill Statement

Strixhaven School of Mages Draft Commander Deck Prismari Performance

Strixhaven School of Mages Draft Commander Deck Witherbloom Witchcraft

Strixhaven School of Mages Draft Commander Deck Lorehold Legacies

Strixhaven School of Mages Draft Commander Deck Quantum Qaundrix

Strixhaven School of Mages Tema, Mechanics og de fem kollegier

Strixhaven School of Mages sættet finder sted på Strixhaven skolen, en af universets mest prestigefyldte steder for magikere, hvor du nu har mulighed for at opleve deres unikke medlemmer og fortryllelser. Skolen er opdelt i 5 kollegier, nedstammende fra skolens 5 originale grundlæggere (Elder Dragons), der hver repræsenterer forskellige egenskaber og personligheder igennem Magic’s fem farver. Her er et kig på de 5 forskellige kollegier:

Strixhaven College Lorehold

Lorehold er en kombination af farverne rød og hvid (også kendt som boros fra Ravnica Guildene) og handler om disciplineret, men samtidig bravt og modigt, undersøgelse af verdenen og dets historie. Et medlem af Lorehold er ikke bange for at hoppe først frem mod en udfordring eller at undersøge selv de dybeste ruiner. Samtidigt respekterer de dog fortidens forladte artefakter og ser stor ære i at opretholde dem. Lorehold’s motto er ”Leave no stone unturned”.

Strixhaven College Prismari

Prismari er en kombination af farverne blå og rød (også kendt som Izzet fra Ravnica Guildene) og handler om at udtrykke sine tanker og ideer for verdenen at se. For dette kollegie er intet for vildt til at være sandt og ingen ide for små eller stor. Med den rette tankegang er alt muligt, så længe du lader tankerne flyve frit, er verdenen dit lerede. Prismari’s motto er ”Express yourself with the elements”

Strixhaven College Quandrix

Quandrix er en kombination af farverne blå og grøn (også kendt som Simic fra Ravnica Guildene) og handler om logik, matematik og fornuft. Medlemmer af Quandrix kollegiet ser ofte verdenen som et kæmpe regnestykke, der bare venter på at blive løst. De lægger derfor stor vægt på de videnskabelige og matematiske fag og forstår alle deres magier igennem dette syn. Quandrix’s motto er ”Math is Magic”

Strixhaven College Silverquill

Silverquill er en kombination af farverne hvid og sort (også kendt som Orzhov fra Ravnica Guildene) og handler om ambition, lederskab og charisma. Silverquill medlemmer går derfor stærkt op i deres brug af ord og stil, da godt lederskab og initiativ prioriteres som nogle af deres vigtigste evner. Silverquill’s motto er ”Sharp style, Sharper wit”

Strixhaven College Witherbloom

Witherbloom er en kombination af farverne sort og grøn (også kendt som Golgari fra Ravnica Guildene) og handler om at leve livet, friskt og udforskende, i naturen. De trækker derfor deres evner fra verdenens planter og går ligeledes meget op i opretholdelsen, men også deres egen brug, af denne natur. De ser for eksempel intet galt i at manipulere omgivelserne om sig, selv på farlige og macabre måder, hvis det kan gavne deres personlige agenda. Witherbloom’s motto er ”Get your hands dirty”

Strixhaven bringer commands tilbage

Strixhaven School of Mages bringer 5 nye ”commands” med sig til spillebrættet, en til hvert kollegie. En fantastisk nyhed, da diverse command kort vi tidligere har set, oftest er utroligt spændende og fleksible med massere af forskellige applikationer alt efter ens spilsituation. Her kan du se de 5 nye command kort:

Strixhaven Mystical Archive

Strixhaven Mystical Archive er en samling af ældre kort, med tema omhandlende instant og sorcery spells, som vender tilbage i Strixhaven School of Mages. Kortene vil have en ny, speciel ramme, unik for Mystical Archive serien, der tydeligt viser hvor de er fra. Her er par eksempler på kort fra Mystical Archive listen: 

Disse nye versioner af “Demonic Tutor”, ”Opt” og ”Swords to Plowshares” er utroligt pæne og fantastiske at have reprintet. Spørgsmålet er så, hvor sjældne er de? Serien vil have 63 forskellige Mystical Archie kort og du vil få en i hver booster. Du læste rigtigt, EN i hver booster, både Set booster og Draft booster. Derudover vil du få mindst 3 i hver Collector booster (hvilket også er det eneste sted, hvor du kan få dem i foil). På grund af dette forudser jeg også et internt rarity system for Mystical Archives listen, hvor nogen kort er mere sjældne at trække end andre.

Mystic Archive seriens kort serien vil ikke tilføje ”card legality” i formater, såsom standard, pioneer og modern, men må gerne spilles i alle limited formater, såsom draft og sealed, hvis man er så heldig at åbne noget godt.

Strixhaven Mystical Archive Japansk special edition

Sidst men ikke mindst vil der også være specielle billeder til de japanske versioner af Mystical Archive. Se her de tre samme kort som ovenfor, men med unikke japansk inspirerede billeder:

Disse kort vil være mulige at trække via enten japanske boosters (hvor hver andet kort er med japansk billede) eller igennem Collector Booster på hvilket som helst sprog (hvor der mindst vil være en i hver booster pakke). Et utroligt fedt alternativt billeder og ligeledes fantastiske samleobjekter.

Planeswalker Will og Rowan er på Strixhaven

Will og Rowan, sidst set på Eldraine, studerer på Strixhaven skolen lige nu, og vi kan derfor forvente at se dem i sættet. Om de denne gang får hver deres kort eller samles som en duo igen, må vi vente og se!