Challenger Deck 2021

Challenger Deck 2021 edition

Challenger deck serien er tilbage igen i år med en ny serie af spilklare standard deck. Dette år er de fire decks:

Hvert challenger deck indeholder et 60 korts maindeck, med 15 korts sideboard plus en håndfuld tokens, egnet til standard formatet. Hvert deck har sit eget tema, som nævnt ovenfor, og spiller derfor på vidt forskellige og unikke måder. Challenger Deck udgivelserne er derfor en god mulighed for at afprøve nye deck ideer og temaer til billige penge, da det ellers ofte kan være dyrt at samle et helt kampklart deck. Det er selvfølgelig nemmest at teste alt af, hvis du planlægger at købe alle fire deck, men det er ikke nødvendigvis den bedste løsning for alle. Hvis du derfor planlægger at skaffe dig et eller to deck i stedet, kan det eventuelt betale sig at læse lidt op på deckene og deres grundlæggende ideer først. Læs mere om de individuelle deck på deres tilhørende produktsider, hvor jeg giver en uddybende analyse af deckenes ideer, styrker og svagheder.

Perfekt for Magic the Gathering nybegynderen

Challenger Deck 2021 er et af Magic the Gathering’s bedste produkter til nybegynderen, da det tilbyder et kompetent startpunkt (spilbart deck ud af boksen) kombineret med en let overskuelig pris. Det er derfor ikke en fiasko, hvis decket eller spillet ikke fanger, da man fik prøvet det hele af på billig maner. 

De 4 Challenger Decks indeholder derudover en lang række solide kort, der ser brug over mange deck. Det er derfor også et godt boost til ens samling at samle et deck op, da (selv hvis man ikke nyder det specifikke deck) stadig har mange kort at bygge et andet deck med.

Vigtigt at huske: Challenger Deck 2021 er en serie af deck til standard formatet (klik for at se mere om standard). 

Hvis deck til Commander formatet ønskes, kan du klikke her i stedet

Challenger Deck 2021 for den erfarne spiller

Challenger Deck 2021 udgivelsen tilbyder også en del til den erfarne spiller, dog på anderledes vis end den nye spiller. Her er formålet med Challenger Deckene oftest ikke at afprøve nye temaer og spilstile, men i stedet at få en hurtig start på det deck, man ønsker at bygge, eller bare at samle en hel masse kernestenskort op til sin samling. På dette punkt er Challenger Deck 2021 udgivelsen også en succes, da det er fyldt med solide kort og samtidig fungerer som gode startforme for kompetetive deck.

En anden mulighed, man kan bruge Challenger Deck 2021 udgivelsen til, er en lille mini turnering / deck-library, hvor man dyster imod hinanden med de fire decks uændret. Dette giver utroligt sjove og ligeligt balancerede spil, hvor alle kan være med uden at skulle have en samling. Dette kan jeg stort anbefale for alle forhåndslavede deck serier, da det (efter mine oplevelser) giver nogle af de bedste Magic the Gathering spil!

Hurtig levering på Challenger Deck 2021

Ved Next Level Games bestræber vi os på hurtig levering, god service og et bredt varesortiment. Dette udgør kærnestenen af vores virksomhed, og vi tror fast på, at det er den rette vej til de bedste kundeoplevelser. Hvis du har nogen spørgsmål angående levering, sortiment eller andet er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan få fat i os på: tlf. 51950040 – mail info@nextlevelgames.dk – eller over Facebook.