Crucible of War

Flesh and Blood Crucible of War

Crucible of War er den tredje serie fra Legend Story Studio’s nye TCG, Flesh and Blood, og fungerer som et udvidelsessæt til de to forgængere, Welcome to Rathe og Arcane Rising. Crucible of War serien indeholder følgende produkter:

Crucible of War 1st edition Booster Display (udgået)

Crucible of War 1st edition Booster pakke (udgået)

Crucible of War Unlimited Booster Display

Crucible of War Unlimited Booster pakke

Hver Crucible of War Booster pakke er opsat på følgende måde:

1 foil kort (Cold Foil eller Rainbow Foil)

1 Rare

1 Rare, Majestic eller Legendary

7 commons

Crucible of War – Mere til alle

Crucible of War skilder sig stort ud fra de sidste to sæt, Welcome to Rathe og Arcane Rising, da dette produkt fungerer som et supplement til alle allerede eksisterende klasser. Man kan derfor finde kort til både: Warrior, Ninja, Brute, Guardian, Wizard, Runeblade, Ranger og Mechanologist klasserne i Crucible of War Booster pakker. Crucible of War tilbyder derfor en fantastisk mulighed for at udvide sin samling, samt deck-muligheder, med nye og interessante kort. 

Crucible of War er specielt mærkværdig grundet dets tilføjelse af nye våben og equipment muligheder, som sætter helt nyt lys på flere af de tidligere klasser. Disse kort kan ikke fås lignende andre steder og er derfor en af de største grunde for at købe Crucible of War.

Crucible of War – Blitz Heroes

Crucible of War tilføjer også en række ”young heroes”, som kan bruges i spillets ”blitz” og multiplayer format. Flere af spillets klasser har derfor også flere hero-muligheder nu, hvilket helt sikkert er et skridt i den rigtige retning! De nye helte er som følgende: Kayo, Berserker Runt (Brute hero) - Benji, the Piercing Wind (Ninja hero) - Kassai, Cintari Sellsword (Warrior hero) -Data Doll MKII (Mechanologist hero) - Kavdaen, Trader of Skins (Merchant Hero) - Shiyana, Diamond Gemini (Shapeshifter Hero). 

Shapeshifter og Merchant klassen er nye fra Crucible of War serien. Læs mere om dem her.

Crucible of War i konklusion

Crucible of War er et super godt opfyldningssæt, for enhver der ønsker at styrke sin samling og decks med en lang rykke nye muligheder. Sættet vil jeg dog ikke anbefale som det første sted at starte, da de to tidligere udgivelser, Welcome to Rathe og Arcane Rising, bedre introducerer spillet for nye spillere.

Se Welcome to Rathe serien her

Se Arcane Rising serien her

Flesh and Blood stort udvalg og hurtig levering

Et udvidende og tilgængeligt sortiment er top prioritet hos os som virksomhed. Vi forsøger bedst muligt at holde lager på alle markedets vigtige produkter og sørger altid for at fortælle om nye udgivelser og preorders. Det er selvfølgelig ikke altid muligt at have alt, så hvis du mener at vi mangler en vare på vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os! Med stor sandsynlighed, kan vi finde varen ved en af vores leverandører og få den med hjem ved næste levering. Du kan få fat i os på enten; mobil 51950040, mail info@nextlevelgames.dk eller over Facebook.